2018-06-12 17:20:33
Φωτογραφία για Χτίζουν γερά την «Ταβέρνα του Πέπε»
Με προσοχή και... πολύ καλά υλικά χτίζεται αυτή την περίοδο μία σειρά που αναμένεται να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για την «Ταβέρνα του Πέπε» που θα είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την καινούργια σεζόν, η οποία βασίζεται στην ισπανική σειρά «Chiringuito de Pepe» η οποία σημειώνει επιτυχία σε όλες τις χώρες που έχει «μεταφερθεί».

Στα καθ’ ημάς ανέλαβαν να την μεταφέρουν οι έμπειροι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς και τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Ανδρέας Μορφονιός. Αυτή την περίοδο λοιπόν… μαγειρεύονται συμφωνίες για το ποιοι θα ενσαρκώσουν τους ήρωες και η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου «χτίζουν» δυνατό καστ.

Έτσι εκτός από τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και τις Ελένη Ουζουνίδου και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ενώ οριστική είναι η συμφωνία με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 μετά από χρόνια!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «μαγειρευτούν» συμφωνίες και με άλλους γνωστούς και καλούς ηθοποιούς γιατί στον ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένοι να κάνουν την «Ταβέρνα του Πέπε»… στέκι των τηλεθεατών που δύο φορές τη βδομάδα θα απολαμβάνουν το… γέλιο που θα σερβίρεται από τη συχνότητά τους!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ