2018-06-12 20:58:02
Φωτογραφία για Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε παραλία της Σαρωνίδας
Το Σάββατο, 9/6/2018, απογευματινή ώρα, μία... ομάδα «φουσκωτών - μπράβων», με ξυρισμένα κεφάλια, επιτέθηκαν με ρακέτες σε λουόμενο άνω των 68 χρόνων, στην κεντρική παραλία της Σαρωνίδας, χτυπώντας τον ανελέητα στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, με αποτέλεσμα το θύμα να βρεθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με πολλαπλά τραύματα, τα περισσότερα και σοβαρότερα από αυτά να βρίσκονται στο κεφάλι.

Για το συμβάν υπεβλήθη μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προς συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία διατηρούν από το 2015 επιχείρηση (café – bar – εστιατόριο) στην Σαρωνίδα και επί της παραλιακής λεωφόρου, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, αφού «εξαφανίστηκαν» μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, το θύμα τυγχάνει διαχειριστής ενός συγκροτήματος κατοικιών (άνω των 100 διαμερισμάτων, οι κάτοικοι του οποίου έχουν εναντιωθεί προς την ιδιοκτησία του συγκεκριμένου χώρου εστίασης για πολεοδομικές αυθαιρεσίες (αυθαίρετη εξ ολοκλήρου κατασκευή), παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου, παράνομη κοπή δέντρων που βρίσκονταν επί της κεντρικής παραλίας της Σαρωνίδας ώστε να μην εμποδίζουν τη θέα της θάλασσας από την επιχείρηση, καθώς και πρόκληση θορύβου που προκαλείται λόγω της έντασης της μουσικής.


Το θύμα ως διαχειριστής του συγκροτήματος κατοικιών, εκπροσωπώντας τους κατοίκους του παραπάνω συγκροτήματος, έχει προσπαθήσει πολλάκις να έρθει σε επικοινωνία με την ιδιοκτησία της επιχείρησης, αλλά ήταν ανέφικτο αφού ως απάντηση λάμβανε πάντοτε απειλές κατά της ζωής του, με αποτέλεσμα να αναθέσει την υπόθεση σε γνωστό δικηγορικό γραφείο ώστε να πάρει την νομική οδό και να επιλυθούν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η παραπάνωεπιχείρηση.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, ήταν το θύμα να ξυλοκοπηθεί βάναυσα και να βρεθεί από την μία στιγμή στην άλλη να χαροπαλεύει στην Μ.Ε.Θ.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Σαρωνίδας, καθώς και σε ολόκληρο τον Δήμο Σαρωνικού, αφού συνιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Σαρωνίδας, αλλά δυστυχώς, όπως φαίνεται, για άλλη μία φορά θα παραμείνουν ατιμώρητοι οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ