2018-06-13 00:00:13
Φωτογραφία για Μοιράζει εγκεφαλικά! Η Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει με τα μαγιό της και μας τρελαίνει [video]
Η Γωγώ Μαστροκώστα ξύπνησε πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης για έναν ιδιαίτερο λόγο Η πρώην γυμνάστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά, σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων, με σκοπό να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Down Town. Η όμορφη Γωγώ αφέθηκε στα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα φορώντας καυτό μίνι σορτσάκι, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της! Μπορεί να ξύπνησε αρκετά νωρίς το πρωί, αλλά η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Στην φωτογράφιση για το περιοδικό, η Ελληνίδα καλλονή φοράει μαγιό από την προσωπική της συλλογή, η οποία κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

Το μακιγιάζ, μάλιστα, της φωτογράφισης επιμελήθηκε ο Θάνος Βογιατζής και παράλληλα με το χτένισμα του Τρύφωνα Σαμαρά, το look της απογειώθηκε! Ο γνωστός hair stylist και η Γωγώ Μαστροκώστα γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, με την σχεδιάστρια μόδας να τον εμπιστεύεται και να τον επιλέγει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίσεις της.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ