2018-06-13 07:34:15
Φωτογραφία για Στα αζήτητα η βίλα του Τζόρνταν στο Σικάγο [photos]
Στα αζήτητα εδώ και επτά χρόνια βρίσκεται η πολυτελής έπαυλη του... Μάικλ Τζόρνταν στο Σικάγο, παρά το γεγονός ότι η τιμή του έχει πέσει στο 50%!

Το οίκημα στην αρχή διατίθεντο έναντι 29 εκατ. δολαρίων και είναι εξοπλισμένο με ό,τι χωράει ο ανθρώπινος νους. Εκεί υπάρχουν μια πισίνα με γκαζόν στο μέσον της, μια πόρτα από το μέγαρο του Playboy, ένα τραπέζι βασισμένο στους δρόμους της Βαγδάτης κ.α.

Να σημειώσουμε πως, η τιμή του σπιτιού έχει κατρακυλήσει στα 14.9 εκατ. δολάρια.

Το 2015, ένας ατζέντης που ανέλαβε την πώληση του σπιτιού υποσχέθηκε στο μελλοντικό αγοραστή ένα ζευγάρι απ' όλα τα παπούτσια Jordan στο νούμερό του, αλλά τίποτα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μάικλ Τζόρνταν ακόμα πληρώνει πολλά στην εφορία για το σπίτι. Κάθε χρόνο ο λογαριασμός φτάνει τα 100 χιλ. δολάρια, ενώ το συνολικό ποσό από τότε που η έπαυλη βγήκε στην αγορά φτάνει τις 700.000 δολάρια.

Ο παλαίμαχος άσο του NBA πιστεύει πως το γεγονός ότι ήταν και παραμένει διάσημος προσθέτει στην αξία του σπιτιού, δυστυχώς σύμφωνα με τους ειδικούς στην κτηματαγορά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένα ακόμη πρόβλημα είναι πως το ακίνητο δε βρίσκεται στην κορυφαία περιοχή της πόλης, αλλά απέχει μερικά χλμ από εκεί όπου συχνάζει η αφρόκρεμα της πόλης του Σικάγο.

Όμως, μην ανησυχείτε. Ο πρώην άσος των Σικάγο Μπουλς διαθέτει περιουσία 1,65 δισ. δολαρίων, οπότε έχει την πολυτέλεια να περιμένει για το σωστό αγοραστή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ