2018-06-13 12:50:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΑΣ: Η Συνεργασία απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει μπροστά ο τόπος μας...
"Οφθαλμός αντί οφθαλμού" ή συνεργασία!

Της Αλεξάνδρας Κατσαρομήτσου

            Κατά καιρούς έχω αναδείξει μέσα από τα άρθρα μου την ομορφιά του τόπου μου, του Αστακού. Υπάρχουν όμως αρκετά μειονεκτήματα.... Δρόμοι όλο λακκούβες, ακατάλληλο πόσιμο νερό, συνεχείς διακοπές ύδρευσης και άλλα τόσα που όλοι τα γνωρίζουμε.  Διαβάζω σε διάφορα Blog κατηγορίες από την αντιπολίτευση για τις σοβαρές αυτές ελλείψεις και όχι μόνο στην τωρινή δημοτική αρχή αλλά και σε προηγούμενες.

      Φτάνει πιά το "οφθαλμός αντί οφθαλμού".  Κοιτάξτε επιτέλους να συνεργαστείτε και να κάνετε το καλύτερο για τον τόπο μας. Έχουμε τον πιο όμορφο τόπο, βουνό και θάλασσα. Τι άλλο θέλουμε;......       Κάντε κάτι να αξιοποιηθεί! Μετά ζητάτε τουρισμό!! Αλήθεια πως να έρθει ο τουρίστας σε έναν τόπο παραμελημένο; -Όλοι ευθύνεστε για αυτή την κατάντια. Οι νέοι φεύγουν και ξέρετε γιατί;!!

    Αναρωτηθήκατε ποτέ;!! -Γιατί δεν υπάρχει εργασία, γιατί πλέον αυτός ο άγονος τόπος (όπως τον καταντήσατε όλοι εσείς οι πολιτικάντηδες) δεν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει!!!!

        Αντί να ρίχνετε ευθύνες ο ένας στον άλλον, κοιτάξτε έστω και τώρα να συνεργαστείτε. Σταματήστε να αλληλοσκοτώνεστε και συνεργαστείτε επιτέλους!!!!!
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ