2018-06-13 14:00:17
Φωτογραφία για 4 tips για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα
Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά τη δουλειά κανονίζουν μια βουτιά στη παραλία προκειμένου να δροσιστούν. Εμείς λοιπόν σου δίνουμε 4 tips για να αντιμετωπίσεις τις ημέρες του καύσωνα.

Φόρεσε ανοιχτόχρωμα ρούχα

Καθώς τα ανοιχτά ρούχα αντανακλούν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία θα απορροφήσουν λιγότερη. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να φοράς ανοιχτόχρωμα συγκριτικά με τα πιο σκούρα χρώματα. Επιπλέον, διάλεξε δροσερά υφάσματα που θα σε κρατήσουν άνετη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αντηλιακό για πάντα και πάντα

Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάς το αντηλιακό σου ακόμα και αν βγεις από το σπίτι για μισή ώρα. Και για εσένα που θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα είναι η ευκαιρία να είσαι και προσταυμένη και fashion icon φορώντας ένα καπέλο! Προστασία και μόδα πάνε μαζί!

Προσοχή στη διατροφή

Το ακούς από τον γυμναστή, το ακούς από τον διαιτολόγο, θα το ακούσεις και από εμένα… Συχνά και ελαφριά γεύματα είναι η κατάλληλη επιλογή για τις μέρες που το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη. Αντικατέστησε λοιπόν τα λιπαρά σνακ με λαχανικά και φρούτα.

Απόλαυσε το τσάι σου

Τα Starbucks υποδέχονται το καλοκαίρι προσφέροντάς μας μοναδικές γευστικές επιλογές για να δροσίσουν και να τονώσουν την καθημερινότητά μας. Νέα Teavana Infused Shaken Iced Teas, μια καινοτομία και αποκλειστικότητα των Starbucks που περνά την εμπειρία του κρύου τσαγιού σε άλλη διάσταση απόλαυσης, με εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων, σε συνδυασμό με πράσινο ή μαύρο τσάι και φυσικά γλυκαντικά. Αυτά τα light ροφήματα θα αναζωογονήσουν κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή με ιδιαίτερα μικρή ποσότητα ζάχαρης και χαμηλές θερμίδες. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να τα απολαύσουμε και στην ακόμη πιο light εκδοχή χωρίς λεμονάδα και simple syrup.

Αυτό το καλοκαίρι βιώνουμε τη νέα διάσταση της δροσιστικής εμπειρίας κρύου τσαγιού σε τρεις υπέροχες γεύσεις:

Peach Citrus Infused Green Tea: Δροσιστικός συνδυασμός πράσινού τσαγιού Teavana® με εκχύλισμα από ροδάκινο και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι, με πάγο.

Pineapple Infused Green Tea: Αναζωογονητικός συνδυασμός πράσινού τσαγιού Teavana® με εκχύλισμα από ανανά και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι, με πάγο.

Strawberry Infused Black Tea: Η φράουλα στο μεγαλείο της. Εκρηκτικός συνδυασμός από εκχύλισμα φράουλας με μάυρο τσάι Teavana και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι, με πάγο.

Από τις 8 έως και τις 10 Ιουνίου, θα έχουμε την ευκαιρία να γεμίσουμε με ευεξία τη μέρα μας με τα νέα Teavana Shaken Infused Iced Teas παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας τα 1+1 με κάθε αγορά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ