2018-06-13 20:07:26
Φωτογραφία για SilkAir και Singapore Airlines γίνονται ένα
Η Silkair συγχωνεύεται με τη Singapore Airlines και αναβαθμίζει τα προϊόντα καμπίνας των επιβατών της, κάνοντας το ταξίδι πιο άνετο και απολαυστικό.

Η SilkAir, η εξ ολοκλήρου θυγατρική και περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines (SIA), θα προχωρήσει σε σημαντική επένδυση που αφορά στην αναβάθμιση των προϊόντων καμπίνας των επιβατών. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί μέρος ενός πολύχρονου προγράμματος που προβλέπει τη συγχώνευση της αεροπορικής εταιρίας με τη Singapore Airlines.

Η επένδυση υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 100 εκ. δολάρια, θα καλύψει την αντικατάσταση των καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα-κρεβάτια και την τοποθέτηση συστήματος ψυχαγωγίας στην πλάτη των καθισμάτων της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης.  Η συγκεκριμένη επένδυση αποσκοπεί στην εναρμόνιση της SilkAir με το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines.


Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 λόγω του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων από τους προμηθευτές, αλλά και την απόκτηση πιστοποίησης και η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

Η SilkAir είναι η περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines, με τον στόλο της να περιλαμβάνει 11 αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 και 22 Boeing 737-800 και 737 MAX 8. Η εταιρία σκοπεύει να διαχειρίζεται στο μέλλον μόνο αεροσκάφη 737, και εξυπηρετεί 49 προορισμούς σε 16 χώρες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ