2018-06-13 23:52:12
Φωτογραφία για Τριπλή επιτυχία για την «dream team» του ΤΑ Αγίου Δημήτριου
Τριπλή επιτυχία για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημήτριου, που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, εξιχνίασαν τρεις ακόμη σημαντικές υποθέσεις, χάρη στην

υπομονή, στην επιμονή και στο μεράκι των στελεχών του.

Η πρώτη αφορά στη σύλληψη φυγόποινου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και πολυετείς καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της απάτης και της «σύστασης και συμμορίας». Η σύλληψη δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς χρειάστηκαν πολλές ώρες παρακολούθησης, προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο και να διασφαλιστεί η σύλληψη του.

Στη δεύτερη περίπτωση οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου αξιοποίησαν πληροφορία για πώληση κλεμμένης εξωλέμβιας μηχανής (σ.σ. είχε κλαπεί προ μηνών από εξοχική κατοικία στην Αττική). Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση πέρασαν χειροπέδες τόσο στον κλέφτη όσο και στο άτομο που είχε προβεί στην αποδοχή της και στη συνέχεια τη διάθεση της προς πώληση μέσω του διαδικτύου. Η δε μηχανή παρεδόθη στον παθόντα.


Συνέλαβαν ηθικό αυτουργό απόπειρας ανθρωποκτονίας

Τέλος, μετά από πολύμηνη επίμονη και οργανωμένη προσπάθεια εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπαλλήλου γνωστού κέντρου διασκεδάσεως της περιοχής, την ώρα εργασίας του. Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου συνέλαβαν τον ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να συλληφθούν και οι φυσικοί δράστες.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι συλλήψεις αυτές έρχονται να συμπληρώσουν έναν μεγαλύτερο κύκλο επιτυχιών, χάρη στην ομαδικότητα και την προσωπική εργασία -πολύ πέραν του 8ώρου- των αστυνομικών του Τμήματος.

katechaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ