2018-06-14 00:15:11
Φωτογραφία για 19χρονη βάφτηκε κλόουν και μαχαίρωσε τον εραστή της 5 φορές πριν το σ...ξ
Γοητευμένη από φόνους και θυσίες, η 19χρονη Zoe Adams μαχαίρωσε τον εραστή της 5 φορές αφού τον έπεισε να καλύψει το πρόσωπό του με μαξιλάρι πριν το σ....ξ. Ο 18χρονος Kieran Bewick είπε στο δικαστήριο ότι στιγμές πριν τον μαχαιρώσει του ζήτησε να τον εμπιστευτεί. Η 19χρονη καθόταν ήσυχα στο δικαστήριο ενώ ο 18χρονος περιέγραφε τον τρομακτικό απολογισμό των όσων έγιναν τη μοιραία νύχτα στις 29 Ιουλίου του περασμένου χρόνου.  

Παραδέχτηκε ότι του προκάλεσε σκόπιμα σοβαρή σωματική βλάβη αλλά επέμεινε ότι η ιστορία του ήταν ψεύτικη. Οι δικηγόροι παρακολούθησαν τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του 18χρονου. Περιέγραψε ότι είχαν πάει για ψώνια στο Carlisle και γύρισαν στο σπίτι της 19χρονης όπου ήπιαν αλκοόλ και εκείνη έκανε μαριχουάνα. Ήταν γύρω στις 8:30 το βράδυ που η Zoe Adams ανέβηκε τα σκαλιά φορώντας μακιγιάζ κλόουν και τον ρώτησε αν φοβάται. «Μπήκε με τα χέρια πίσω από την πλάτη της. Σε φοβίζω;» με ρώτησε και της είπα «όχι, πήγαινε πλύνε το πρόσωπό σου». Την προηγούμενη μέρα είχαν ανταλλάξει μηνύματα για κλόουν και της είπε ότι ένας ξυπόλητος κλόουν ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης του. «Ένας ξυπόλητος κλόουν, ο απόλυτος φονιάς του Kieran» του είπε. Ήταν πεπεισμένος ότι είχε το μαχαίρι πίσω από την πλάτη της ενώ ανέβηκε πάνω ως κλόουν και τον περίμενε να κοιμηθεί.


Πίστευε ότι ήθελε να τον μαχαιρώσει. Θυμήθηκε ότι σε ένα μήνυμα που του είχε στείλει της είχε πει ότι η σεξουαλική της φαντασίωση ήταν να δέσει έναν άντρα και να τον θυσιάσει. Μισή ώρα αφότου εμφανίστηκε μπροστά του με makeup τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τον δέσει στο κρεβάτι και αρνήθηκε. Επέστρεψε στο κρεβάτι και στις 10 το βράδυ μπήκε στο δωμάτιο έχοντας μαζί της ταινία. Και πάλι του ζήτησε να τον δέσει στο κρεβάτι. Και πάλι αρνήθηκε. Το μοιραίο ναι στα ερωτικά παιχνίδια Άρχισαν να φιλιούνται και ζήτησε να βάλει ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του. «Επειδή είναι πιο kinky έτσι». Αποφάσισε να συμβιβαστεί και να συμφωνήσει. Πήρε το κινητό του και το έβαλε δίπλα στο κρεβάτι. «Με αγαπάς πραγματικά; Με θέλεις πραγματικά;» τον ρώτησε.

Όταν της είπε ναι του ζήτησε να βάλει το μαξιλάρι στο πρόσωπό του και να την εμπιστευτεί. Και έτσι έκανε. Η επόμενη κίνησή της ήταν να τον μαχαιρώσει. «Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να επεξεργαστώ τι είχε συμβεί. Τα πράγματα ήταν θολά». Με πληγές στο χέρι και το πόδι κατέβηκε τις σκάλες και τη βρήκε στην κουζίνα με το μαχαίρι στα χέρια. Φεύγοντας τη ρώτησε γιατί. Εκείνη απλά σήκωσε τους ώμους. Βγήκε στον δρόμο με τις κάλτσες και το μποξεράκι του και ζήτησε βοήθεια από τη θεία της που έκανε έξω τσιγάρο. «Η Zoe με μαχαίρωσε». Η θεία της τον πήρε σπίτι, περιποιήθηκε τις πληγές του και κάλεσε ασθενοφόρο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ