2018-06-14 02:20:07
Φωτογραφία για Χ. Παππάς: Κομμουνιστές τότε, κομμουνιστές τώρα, πρόδωσαν και προδίδουν την Μακεδονία μας - [Βίντεο]
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τα προαπαιτούμενα, το νέο Μνημόνιο που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αρχικά μίλησε για την κατάπτυστη δήλωση του Πρωθυπουργού αναφορικά με την συμφωνία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, χαρακτηρίζοντάς την ως το σπίτι εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο προσδιορισμός «Βόρειος Μακεδονία», υιοθετούμενος από τα Σκόπια προσβάλλει την Χώρα μας και την «Βόρειο Αλύτρωτη Μακεδονία» του Μοναστηρίου, όπου έδρασε ο Ίων Δραγούμης και παραμένει σκλαβωμένη όπως η Βόρειος Ήπειρος και η κατεχόμενη Βόρειος Κύπρος.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε την άρνηση του Πρωθυπουργού να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, παρά μόνο εκ των υστέρων, πλην φυσικά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, καθώς ήξερε ότι θα εισπράξει το ΟΧΙ που εκφράζει τον ελληνικό Λαό. Ο κ. Παππάς τελείωσε τον λόγο του λέγοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν υποχωρούν και δεν συμβιβάζονται. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.


Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Παππά:

«O Πρωθυπουργός είπε στο διάγγελμα: «Είμαι περήφανος για την συμφωνία». Να την θυμάται αυτή την δήλωση. Να μην την αλλάξει κατά τις συνήθειές του, όπως όταν δήλωνε ότι θα έδινε τα χρήματα του ΕΝΦΙΑ στο ΚΕΘΕΑ και μετά έλεγε όχι δεν θα τα δώσει γιατί δεν έχει σπίτι και μένει στο νοίκι. Η Μακεδονία δεν είναι το σπίτι του, είναι το σπίτι  εκατομμυρίων Ελλήνων, που θα πληρώσουν τον σχετικό φόρο θέλοντας και μη. Θα τον πληρώσουν ιστορικά, γεωπολιτικά, εμπορικά και σε αξιοπρέπεια.

Να την θυμάται, λοιπόν, την περηφάνια που ένοιωσε ο κ. Πρωθυπουργός, γιατί θα έλθει η ώρα που όλα αυτά θα κριθούν από τον ελληνικό Λαό ο οποίος θα ζητήσει ευθύνες από όσους διαπραγματεύτηκαν την Πατρίδα. Τα Σκόπια θα κάνουν δημοψήφισμα. Ο Πρωθυπουργός το ανέφερε αυτό ως μέρος της συμφωνίας. Γιατί άραγε δεν κάνει δημοψήφισμα; Απάντηση, διότι ξέρει ήδη την γνώμη του λαού. Την βροντοφωνάζει ο λαός  σε επαναλαμβανόμενα συλλαλητήρια. ΟΧΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η κυβέρνηση κωφεύει. Η κυβέρνηση αγνοεί τον λαό. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με την Λαϊκή βούληση. Η κυβέρνηση με μανούβρες, με ωραιολογίες και επιτροπές, έχει την δυνατότητα να περάσει την εξευτελιστική για την Ελλάδα, συμφωνία, όπως περνάει τα «Αριστερά» μνημόνια. Δεν έχει όμως την ικανότητα να την επιβάλλει στην συνείδηση του Λαού. Όχι, δεν την έχει! Θα μείνει στην Ιστορία ως η πλέον ενδοτική κυβέρνηση, η κυβέρνηση που στοίχισε στην Ελλάδα ένα μεγάλο κομμάτι της Πατρίδας μας, ένα κομμάτι της Ιστορίας, μια μεγάλη διπλωματική ήττα, και έφερε έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο γεωπολιτικό κίνδυνο προ των πυλών.

Ο προσδιορισμός «Βόρεια Μακεδονία», συνεπάγεται, θέτει de facto ότι υπάρχουν κι άλλες Μακεδονίες… η ανατολική, η δυτική, η νότια… Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι δεν θα ανοίξει η όρεξη σε άλλους μνηστήρες να ζητήσουν κάποια από τις υπόλοιπες Μακεδονίες… ακόμη κι έτσι… θα δεχτούμε εμείς ότι έχουμε την Νότια Μακεδονία; Γιατί αυτό εισάγει ο όρος Βόρεια. Εμείς ποτέ. Εσείς κύριοι δεξιοί, κεντρώοι, πατριώτες μεν όπως λέτε, αλλά όχι εθνικιστές… Θα αποδεχτείτε de facto ότι η Μακεδονία δεν είναι μία και Ελληνική,  αλλά είναι η Νότια; Πάρτε θέση τώρα.

Γιατί το «Βόρειος Μακεδονία» είναι σύνθετη ονομασία, δεν είναι κάτι άλλο. Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και erga omnes και πράσινα άλογα που λέει ο ελληνικός Λαός, δηλαδή, η πάγια θέση της ΝΔ και πολλών άλλων εδώ μέσα. Νέας Δημοκρατίας που τα γυρίζει τώρα εκ του ασφαλούς και για μικροκομματικούς λόγους.

Βεβαίως, υπάρχει μία Βόρειος Μακεδονία και αυτή είναι η Βόρειος Αλύτρωτη Μακεδονία του Μοναστηρίου, όπου έδρασε ο Ιων Δραγούμης, όπως υπάρχει η σκλαβωμένη Βόρειος Ηπειρος, και η κατεχόμενη Βόρειος Κύπρος!

Η διαπραγμάτευση τελείωσε χθες με το διάγγελμα του κ. Πρωθυπουργού. 12 Ιουνίου 2018 αποφράς ημέρα, ημέρα εθνικής ήττας και δεν είναι υπερβολή να πω ότι χθες με την συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ επισφραγίστηκε μια μεγάλη εθνική καταστροφή, καταστροφή ανάλογη με αυτή του 1922.

Ακούστε: Μακεδόνας, (κάθετος) / πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας, που μιλάει «μακεδονικά» και ανήκει στο «μακεδονικό έθνος». Γι’ αυτήν την δήθεν διπλωματική «επιτυχία» επαίρεται ο κ. Πρωθυπουργός. Το μεγάλο επίτευγμα του κ. Τσίπρα μετά από 6μηνη διαπραγμάτευση. Δηλαδή στην αρχή τι ζητούσαν οι Σκοπιανοί; Να αλλάξουμε όνομα στην δική μας Χώρα; Ο κ. Τσίπρας χωρίς να ενημερώσει κανέναν και όσους ενημέρωσε, τους ενημέρωσε εκ των υστέρων, εννοώ τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην Νικολάου Μιχαλολιάκου φυσικά, προφανώς, διότι θα ήταν ο μόνος που θα έλεγε ξεκάθαρα και κάθετα ΟΧΙ !!! και ο Πρωθυπουργός δεν το ήθελε αυτό καταγεγραμμένο, τα υπόλοιπα περί φασισμού ναζισμού είναι προφάσεις εν αμαρτίαις… διότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει καμία συνεννόηση μεταξύ Εθνικιστών που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και επιγόνων των κομμουνιστών οι οποίοι πρόδωσαν και προδίδουν την Μακεδονία μας και οι οποίοι μιλούσαν επίσημα για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.

Χωρίς εξουσιοδότηση, λοιπόν, από τον ελληνικό Λαό ή την Βουλή προχώρησε σε αυτήν την κατάπτυστη εθνική συμφωνία ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε τις ικανότητες που έχει στην διαπραγμάτευση, ένας άνθρωπος που μετά από 17 ώρες παρέδωσε την Χώρα στους τοκογλύφους για 99 χρόνια, ένας άνθρωπος που μετά από 6 μήνες διαπραγμάτευσης παραδίδει την Μακεδονία μας.

Κυρίες και κύριοι, η ιστορία του Σκοπιανού είναι μακρά και είναι απόλυτα συνδεδεμένη στις μέρες μας με την οικονομική κρίση αλλά και το σχέδιο νόμου που συζητούμε σήμερα, το νέο, μεταμνημονιακό Μνημόνιο. Μια Χώρα πτωχευμένη με ανίκανη κυβέρνηση και με μειωμένες αμυντικές δαπάνες είναι ευάλωτη και ενδοτική, και οδηγεί τον ελληνικό Λαό σε συνεχείς ήττες. Κάθε μέρα χάνει. Τα χρήματα τα χάσαμε, τα μαγαζιά αλλά και τα σπίτια μας επίσης. Και ρωτώ, γιατί έγινε αυτό; Γιατί τους αφήσαμε. Τώρα με την Μακεδονία, δηλαδή την Πατρίδα μας, θα τους αφήσουμε; ΟΧΙ. Η Χρυσή Αυγή λέει το μεγάλο ΟΧΙ και καλεί τους Έλληνες σε παλλαϊκό ξεσηκωμό. Νυν υπέρ πάντων ο αγών. Όλοι στο Σύνταγμα ακομμάτιστα, μόνο με ελληνικές Σημαίες, μεθαύριο Παρασκευή στις 10 η ώρα το πρωί. Για να μην περάσει η συμφωνία, για να διατρανώσουμε ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική μόνο και το όνομά της δεν διαπραγματεύεται. Δεν υποχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε! Υψώνουμε την σημαία της Εθνικής Αντίστασης. Μην απογοητεύεστε, μην υποτάσσεσθε. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε ανάλογες δύσκολες περιόδους είχε πει «Το γένος μας και άλλες φορές σταυρώθηκε αλλά ιδού! Ζώμεν!».

Με την Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες Εθνικιστές στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».

πηγή: www.xryshaygh.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ