2018-06-14 09:20:21
Φωτογραφία για Πάμε Πακέτο: Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε στην Shaya τι είχε συμβεί στο PopStars και άφησε τις HI5!
Όλα τα δυνατά συναισθήματα θα χωρέσουν και απόψε στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Με πατέρα από την Δανία, μητέρα νοτιοαμερικάνα, παππού ινδιάνο και γιαγιά εσκιμώα, η εξωτική της ομορφιά ήταν μονόδρομος. Ο λόγος, για την αποστολέα του πρώτου πακέτου, την αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ σκηνής, Shaya.

Η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στη ζωή της και θυμήθηκε το ξεκίνημά της και τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα. Στο Πάμε Πακέτο βρέθηκε για να στείλει πακέτο στον ραδιοφωνικό παραγωγό και αγαπημένο «κακό» κριτή των μεγαλύτερων μουσικών show, Νίκο Μουρατίδη. Τον άνθρωπο που την πίστεψε από την πρώτη στιγμή και που οι συμβουλές του την ακολουθούν σε όλη την μουσική της πορεία. Συναντήθηκαν στο talent show PopStars από όπου προέκυψαν οι HI5.

Η Shaya δεν πρόλαβε να του πει ευχαριστώ, μιας και η συνεργασία τους έληξε άδοξα. Η ίδια αναρωτιόταν ακόμα και σήμερα τι συνέβη, αφού η ίδια θεωρούσε πως ήταν πολύ κοντά τους.


Ο Νίκος Μουρατίδης, αν και επιφυλακτικός για τα όσα τον περίμεναν, άνοιξε το πακέτο και δεν έκρυψε τη χαρά του που είδε την Shaya. Εξήγησε μάλιστα και τι είχε συμβεί με το talent show «Στο παιχνίδι θα σου θυμίσω, πήγαινα στη Βούλα στο σπίτι που έμεναν τα κορίτσια και κάναμε κάποια γυρίσματα και κάποια στιγμή πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι γράφει τραγούδια και της έβαζα γκάζια να τα δείξει. Η έκπληξη που μπορεί να μην τη θυμάται και η Shaya, εγώ ήμουν πάντα με το μέρος των κοριτσιών και πάντα πήγαινα κόντρα με την παραγωγή. Στα δύο τελευταία επεισόδια δεν υπάρχω. Διαφώνησα και έφυγα. Γιατί λέω παίρνετε τα κοριτσάκια και τα έχετε κάνει σαν τραβεστί, γιατί τα έπαιρναν και τα άλλαζαν τα παιδιά και τους έβαζαν κάτι δικτυωτές κάλτσες και τέτοια. Ήταν να είμαι ο μάνατζερ τους. Εγώ μάνατζερ – μαϊμού δεν είμαι. Στα δύο τελευταία επεισόδια δεν είμαι» αποκάλυψε ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτοντας για το τι συνέβη.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ