2018-06-14 11:36:35
Φωτογραφία για To νέο προεδρείο της Ένωσης Αργολίδας
 Σπύρος Κατσίρης είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας αφού έτυχε της αποδοχής των συναδέλφων του.

 

Ο ίδιος με ανάρτηση του θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για τη τιμή που του έκαναν λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ...''Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη να φανώ αντάξιος τόσο της εμπιστοσύνης σας όσο και της στήριξής σας''.

 

Αναλυτικά το μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο νέος πλέον πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Σπύρος Κατσίρης:

 

''27 ολόκληρα χρόνια αυτή η δουλειά δεν σταματά να με γεμίζει ενδιαφέρον και εκπλήξεις.... Τρίτη φορά μες τους τρεις τελευταίους μήνες που με συγκινεί η αποδοχή του προσώπου μου στους συναδέλφους όλης της Αργολίδας. Την πρώτη φορά μου προτάθηκε να μπω σε ένα νέο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με νέα παιδιά για να προσπαθήσουμε να φέρουμε μια νέα πνοή στην αστυνομία της Αργολίδας
. Η δεύτερη ήταν στις εκλογές που μου με έδωσαν το 63%των ψήφων του συνδυασμού για το Δ.Σ. και το 64% των ψήφων για την ΠΟΑΣΥ. Η τρίτη φορά είναι που με επέλεξαν να λάβω την θέση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη να φανώ αντάξιος τόσο εμπιστοσύνης σας όσο και της στήριξής σας.

 

Σας ευχαριστώ.''

 

Αναλυτικά το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ:

 

Πρόεδρος: Σπύρος Κατσίρης

Αντιπρόεδρος: Απόστολος Μπάρλας

Γεν.Γραμματέας: Ανδρέας Μπράγκας

Ταμίας : Ανδρέας Μπράγκας

Οργ.Γραμματέας: Κων/νος Ζαχαριάς

Μέλος: Αναστάσιος Βενετσιάνος

Μέλος: Μιχαήλ Δρούγκας

Μέλος: Κώστας Αθανασόπουλος

πηγή: argolikeseidiseis..gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ