2018-06-14 14:21:10
Φωτογραφία για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έχω έντονο το μητρικό ένστικτο. Τα παιδιά είναι ευλογία»
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, παρά το γεγονός ότι αυτόν τον καιρό είναι μόνη, δεν κρύβει την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια ενώ παραδέχεται πως έχει έντονο μητρικό ένστικτο.

Ειρήνη, είσαι προληπτική;

Δεν θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα προληπτική. Ωστόσο, έχω πάντα μαζί μου το σταυρου- δάκι μου. Συνοδοιπόροι μου πάντα, η προ- σευχή μου και η πίστη.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Ελα μου ντε! Μπορώ να πω ότι έχω αισθαν- θεί φόβο όταν ένιωσα ότι χάνω την εμπιστο- σύνη στους ανθρώπους. Είσαι κοντά στην οικογένειά σου; Βλέπεις συχνά γονείς και αδέλφια; Ναι, είμαι κοντά στην οικογένειά μου, αλλά δυστυχώς δεν τους βλέπω τόσο συχνά, για- τί ο αδελφός μου με την γυναίκα του και τον ανιψιό μου ζει μόνιμα στο Βερολίνο κι εγώ τρέχω τόσο πολύ καθημερινά, που δεν μου μένει ο ελεύθερος χρόνος που θα ήθελα να αφιερώνω στους γονείς μου.

Εχεις κάποιο κατοικίδιο;


Είμαι πολύ φιλόζωη! Στο παρελθόν είχα ένα σκυλάκι, την Κόκομπελ, αλλά μου στοίχισε πάρα πολύ η απώλειά της. Τώρα είμαι κο- ντά στο να υιοθετήσω και πάλι ένα ζωάκι.

Το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυ- πήσει;

Εχω έντονο το μητρικό ένστικτο. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα έρθουν την κατάλληλη χρονική στιγμή και υπό τις κατάλληλες προ- ϋποθέσεις.

Θα ήθελες, δηλαδή, να κάνεις οικογένεια;

Ναι, φυσικά, είμαι της οικογένειας, το πιο δύ- σκολο επίτευγμα στη ζωή αυτή είναι να δημι- ουργήσεις μια υγιή, όμορφη οικογένεια και να τη διατηρήσεις ακέραιη και ευτυχισμένη!

Θα σου άρεσε να μένεις κοντά στη φύση;

Θα μπορούσα άνετα. Τώρα, το αν θελήσω ή αν θα το έκανα είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Είμαι λάτρης της φύσης, τη σέβομαι, την αναζητώ και μέσα από αυτή φορτίζω τις μπαταρίες μου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ