2018-06-14 17:26:03
Φωτογραφία για Νοσοκομείο ΚΑΤ: Σε κώμα νοσηλεύεται ο Χαλκιδέος Δημήτρης Κορδώνης μετά από το τροχαίο! (ΦΩΤΟ)
Λίγα 24ωρα μετά το σφοδρό τροχαίο στο 5ο χλμ Χαλκίδας - Αρτάκης, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κορδώνη Ο 31χρονος Χαλκιδέος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συγκεκριμένα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όλες αυτές τις μέρες δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Στο πλευρό του 31χρονου, -που είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού-, βρίσκονται συγγενείς και φίλοι οι οποίοι προσεύχονται να τα καταφέρει. Παράλληλα χιλιάδες είναι τα ελπιδοφόρα μηνύματα από χρήστες του facebook οι οποίοι ελπίζουν στο θαύμα για ταχεία ανάρρωση.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

 

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από την είδηση με το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Δευτέρας (11-06-2018), στο 5ο χλμ. Χαλκίδας - Αρτάκης, στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «TOYOTA», στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας. 


Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία από το ρεπορτάζ, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος υπάλληλος του «Yacht Cafe» συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 66χρονος Χαλκιδέος (τα στοιχεία του δεν έχουν γνωστοποιηθεί από την Τροχαία) ενώ δεν έχουν εξακριβωθεί εως τώρα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Με αυτό το αυτοκίνητο (δεξιά) συγκρούστηκε η μηχανή του 31χρονου...

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εαν ο 31χρονος φορούσε κράνος ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τροχαίο στο δρόμο Χαλκίδας - Αρτάκης: Με αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος συγκρούστηκε η μηχανή του Δημήτρη Κορδώνη (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο στη Χαλκίδα: Ώρες αγωνίας για 31χρονο παλικάρι που τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή του - Δείτε εικόνες από το σημείο!
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ