2018-06-14 18:30:23
Φωτογραφία για Η Κιμ Καρντάσιαν έβαψε τα μαλλιά της μπλε και για κάποιον περίεργο λόγο της πάνε
H Κιμ Καρντάσιαν είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνιση της.

Κάτι που έχει αποδείξει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και, φυσικά, μας υπενθυμίζει αρκετά συχνά αλλάζοντας το look των μαλλιών της.

Φαίνεται ότι η σταρ της τηλεόρασης και επιχειρηματίας έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και αυτή τη φορά μας εξέπληξε, κάνοντας μία από τις πιο τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της.

Κανένα καρέ και φυλλαριστό. Κανένα ombre και κύματα. Η Κιμ εμφανίστηκε σε έξοδο της στo Los Angeles, με μακριά μπλε μαλλιά.

Ντυμένη από πάνω ως κάτω σε αποχρώσεις του μπλε και με τα μαλλιά της, επίσης, στους ίδιους τόνους άφησε τους πάντες άφωνους.

Οι φωτογράφοι ήταν εκεί και την απαθανάτισαν να περπατάει με αυτοπεποίθηση φορώντας leggings, cropped τοπ και ψηλές μπότες. Το μοντέρνο λουκ της ολοκλήρωνε με γυαλιά μάσκα με πολύχρωμους φακούς.

Το νέο χρώμα της Kim μοιράστηκε στο Instagram του ο hairstylist της, Chris Appleton, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του Kim για την νέα καμπάνια Yeezy του Kanye West (η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια).

Αν και ο ειδικός στα μαλλιά δεν αποκάλυψε περισσότερα για το χρώμα των μαλλιών της, το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για ημιμόνιμη βαφή και σύντομα θα την δούμε ξανά με νέο hair style.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ