2018-06-15 01:08:14
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς που προσπάθησαν να διαφύγουν στην χώρα τους με κλεμμένο όχημα
Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα από το ελληνικό στο αλβανικό έδαφος μέσα στη νύχτα, χρησιμοποιώντας κάποια από τα αφύλακτα σημεία της μεθορίου, όμως, εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η τεράστια επιχείρηση που οργανώθηκε αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, έβαλε τέλος στα σχέδια τριών Αλβανών που έκλεψαν ένα αυτοκίνητο σε περιοχή της Καστοριάς.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 58 και 23 χρόνων άρπαξαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν 79χρονο και την 81χρονη σύζυγό του, με σκοπό να περάσουν παράνομα από το ελληνικό στο αλβανικό έδαφος μέσα στη νύχτα, χρησιμοποιώντας κάποια από τα αφύλακτα σημεία της μεθορίου. Όμως, εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν πριν περάσουν τα σύνορα.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του, ενώ οι τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ