2018-06-15 08:00:13
Φωτογραφία για Το φυσάνε και δε κρυώνει! Πώς δύο Πατρινές έγιναν «ρόμπα» στο Λονδίνο;
Το φυσάνε και δεν κρυώνει δυο πατρινές μεγαλοκοπέλες, αρκετά ευκατάστατες καθώς οι γάμοι που έχουν κάνει παρά την οικονομική κρίση, τους επιτρέπουν να ζουν άνετα κι΄ ωραία Στο πλαίσιο αυτής της άνεσης ταξιδεύουν συχνά και οι δυο - αχώριστες φίλες είναι - στο εξωτερικό, όπου την επένδυση του στεφανιού τους, την μετατρέπουν σε επένδυση για διάφορα επώνυμα καταστήματα της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, οι δυο φίλες την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της ...ευρωπαϊκής τους εκστρατείας για την ...ενίσχυση μεγάλων οίκων μόδας, βρέθηκαν στο Λονδίνο, όπου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων και μεγάλη αλυσίδα, στην οποία αφού ολοκλήρωσαν τις αγορές, κάλεσαν το ασανσέρ προκειμένου από τον έκτο όροφο, να κατεβούν στο ισόγειο.

Μαζί τους στο ασανσέρ μπήκε και ένας ξανθός, ψηλός, γραμμωμένος και στην τρίχα ντυμένος νεαρός, ο οποίος αφού τους χαμογέλασε, κάθισε σιωπηλός στην άκρη του κουβούκλιου και περίμενε να φτάσουν.


Οι δυο πατρινές με το που είδαν το νεαρό, άρχισαν δυνατά να σχολιάζουν «τι κούκλος είναι αυτός», και στη συνέχεια κατέληξαν σε πιο ευαίσθητα και «απόρρητα» θέματα.

Το καλύτερο όμως, ο ωραίος νέος το φύλαγε για το τέλος!

Όταν το ασανσέρ έφτασε στο ισόγειο και άνοιξαν οι πόρτες γυρίζει και τους λέει:

«Κορίτσια φτάσαμε. Ευχαριστώ για όλα όσα είπατε για μένα. Ελπίζω την επόμενη φορά να συναντηθούμε σε πιο κλειστό και για μεγαλύτερη ώρα χώρο».

Κάγκελο οι φίλες, "αέρας" ο Έλληνας που τις θάμπωσε στο πολυκατάστημα του Λονδίνου.

Ακόμα βέβαια το φυσάνε και δεν κρυώνει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ