2018-06-15 13:18:27
Φωτογραφία για Υπάλληλος της Βουλής ένας από τους 11 που πέταξαν μολότοφ στα ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας
Υπάλληλος της Βουλής είναι ο ένα από τα 11 πρόσωπα που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά τη διπλή καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος του κοινοβουλίου είναι ηλικίας 37 ετών και εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων ως μετακλητός υπάλληλος. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί με ποιον βουλευτή συνεργάζεται ή στα γραφεία ποιου πολιτικού κόμματος εργάζεται ο συλληφθείς μετακλητός υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων.

Η πρώτη από τις δύο επιθέσεις των κουκουλοφόρων έγινε στις 4:30 στην Τοσίτσα και η δεύτερη, 40 λεπτά αργότερα, στις 5:10 στη Χαριλάου Τρικούπη. Οι αστυνομικοί αυτή την φορά, εφάρμοσαν την γενική εντολή που λέει «όπου μπορείτε κάντε συλλήψεις», και έτσι ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ, στην Χαριλάου Τρικούπη, πήρε πρωτοβουλία, μετά την επίθεση και καταδίωξε τους δράστες στην πλατεία Εξαρχείων. Κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν σε ένα κατάστημα και στη συνέχεια να περάσουν στην προσαγωγή τους. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ενώ σε βάρος των 11 συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία. Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί της διμοιρίας των ΜΑΤ, έχουν μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόλεμος και Ειρήνη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόλεμος και Ειρήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ