2018-06-15 16:46:35
Φωτογραφία για Πανικός «στον αέρα»: Έξαλλος καλεσμένος ξεκούμπωσε το φερμουάρ του και... [video]
Είναι από εκείνες τις στιγμές που κανένας παρουσιαστής δεν θα ήθελε να ζήσει στον αέρα της εκπομπής του Οι παρουσιάστριες της εκπομπής Good Morning Britain έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ένας καλεσμένος τους που ήταν σε έξαλλη κατάσταση αποφάσισε ότι θα έπρεπε να τις εκδικηθεί για τα όσα πέρασε στα παρασκήνια, πετώντας τα… μπαλάκια του στο τραπέζι!

Συγκεκριμένα, ο Matt O'Connor, εκπρόσωπος του Fathers 4 Justice εμφανίστηκε στην εκπομπή για να σχολιάσει το αίτημα ορισμένων να καταργηθεί η Μέρα του Πατέρα στη Βρετανία.

Το πλάνο της εκπομπής ήταν να πραγματοποιηθεί ένα debate ανάμεσα στον ίδιο και σε μία φεμινίστρια, όμως σε δευτερόλεπτα τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Ο Ο' Connor είχε κάποια παράπονα σχετικά με τον τρόπο που του φέρθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής και θέλησε να διαμαρτυρηθεί με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο. Έτσι, κι ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα ο καλεσμένος διέκοψε τις παρουσιάστριες και είπε με στόμφο ότι περίμενε τόση ώρα στον προθάλαμο και αισθάνθηκε ανεπιθύμητος. Βέβαια, ο καλεσμένος δεν σταμάτησε εκεί και είπε στις παρουσιάστριες ότι ως εκδίκηση για τα όσα πέρασε θα τους έδειχνε τα μπαλάκια του.


Η φράση αυτή προκάλεσε σοκ στην παρουσιάστριες που έντρομες είδαν τον καλεσμένο τους να σηκώνεται από τη θέση του, να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να πετά στο τραπέζι ένα... ζευγάρι υφασμάτινα μπαλάκια!

Ξεφυσώντας ανακουφισμένες οι παρουσιάστριες προσπάθησαν να κατευνάσουν τον έξαλλο άνδρα, ο οποίος ωστόσο ήταν ανυποχώρητος. «Στα 20 χρόνια που εμφανίζονται στην τηλεόραση δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας αποδίδοντας την ακραία συμπεριφορά του στο φέρσιμο των συντελεστών της εκπομπής.

Κανείς προς το παρόν δεν έχει βγει να πει αν ο κύριος κυκλοφορεί συνεχώς με υφασμάτινα μπαλάκια στο εσώρουχό του ή αν όλο το σκηνικό ήταν στημένο από τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο:

I'm gonna show you my balls Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ