2018-06-15 22:29:18
Φωτογραφία για Επίσκεψη στη Μόρια από την Ένωση Λέσβου
Tης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 αντιπροσωπεία της Ε.ΑΣ.Υ Ν.Λέσβου μετά από πρόσκληση των συναδέλφων που υπηρετούν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Μόριας, συναντήθηκε στο αμφιθέατρο της Δ.Α. Λέσβου με το Διοικητή και το προσωπικό του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Μόριας στη συγκέντρωση προσωπικού που πραγματοποίησαν, όπου και συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει το έργο τους θέτοντας ζητήματα ασφαλείας και υγιεινής  αλλά δημιουργεί παράλληλα σημαντικό πρόβλημα και στις λοιπές Υπηρεσίες της Δ.Α. Λέσβου, είναι η έλλειψη ιατρείου και ιατρών στο χώρο του ΠΡΟΚΕΚΑ όπως προβλέπετε από τις ισχύουσες διατάξεις, γεγονός το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να διατίθενται σε καθημερινή βάση συνάδελφοι τόσο του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ όσο και τον λοιπών υπηρεσιών για την μεταφορά των αλλοδαπών κρατουμένων είτε προς το Νοσοκομείο είτε προς τους λοιπούς σταθμούς παροχής βοηθειών που λειτουργούν εντός του ΚΥΤ Μόριας.


Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης συζητήθηκε από τον Διοικητή του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. η χορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων.

Η αντιπρόσωποι της Ε.ΑΣ.Υ Ν.Λέσβου αφού άκουσαν τους προβληματισμούς των συναδέλφων , δήλωσαν ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες- παρεμβάσεις όπου απαιτηθεί για την επίλυση των προβλημάτων τους και την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους.       

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος                                                                                                                ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ