2018-06-15 23:00:28
Φωτογραφία για Εγκυος ξανά η Μπιγιονσέ –Στο 4ο παιδί της
Μπορεί η Μπιγιονσέ να γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της, αλλά οι θαυμαστές της είναι πεπεισμένοι πως είναι ήδη έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει προκαλέσει φήμες για νέα εγκυμοσύνη όσο βρίσκεται στην περιοδεία της «On The Run II» με τον σύζυγό της Τζέι – Ζι, με πολλούς θαυμαστές να υποστηρίζουν πως κρύβει την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της κάτω από τα εντυπωσιακά κοστούμια που φορά στη σκηνή.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Μπιγιονσέ στην περιοδεία της, περιλαμβάνουν στενά παλτό και μπουφάν που όλα όμως καλύπτουν την κοιλιά της. Κι ενώ η εξήγηση θα μπορούσε να είναι πολύ απλή, όπως για παράδειγμα πως αποφάσισε να μην φορέσει αυτή τη φορά τόσο αποκαλυπτικά ρούχα, οι πιστοί θαυμαστές της είναι πεπεισμένοι πως θα μπορούσε να είναι έγκυος.

«Η Μπιγιονσέ είναι σίγουρα έγκυος. Έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος ανέφερε «Φοράει πουλόβερ, κάπες και έξτρα αξεσουάρ γύρω από την κοιλιά της. Είμαι καχύποπτη. Η Μπιγιονσέ θα μπορούσε να είναι έγκυος και πάλι.. Ένα τρίτο tweet λέει: «Είμαι πεπεισμένη ότι η Μπιγιονσέ είναι έγκυος και πάλι».


Οι φήμες για την εγκυμοσύνη έρχονται καθώς η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων τους, Ρούμι και Σερ Κάρτερ. Τα μωρά έγιναν ενός την Τετάρτη και το ζευγάρι ευχήθηκε σε αυτά ενώ βρίσκονταν στη σκηνή στο Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα, η Μπιγιονσέ είπε στο μικρόφωνο «Χρόνια Πολλά στους Σερ και Ρούμι. Σας αγαπάμε!».

Φωτογραφίες: Splash News
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ