2012-06-03 10:32:02
Φωτογραφία για Αλέξης Τσίπρας: «Να σταματήσει το πάρτυ» [video]
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Ο κ. Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο Αγρίνιο μίλησε στον Αχελώο TV και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα για την επόμενη των εκλογών για τις πιθανές συνεργασίες αλλά και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάστηκε την Παρασκευή.

«Υπάρχει ένα μεγάλο ρεύμα που ξεπερνά τα στενά όρια μιας παράταξης. Πρόκειται για ένα λαικό ρεύμα, αξιοπρέπειας, αντίστασης μετασχηματισμού της οργής σε πολιτική πρόταση ελπίδας και αισιοδοξίας.», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Όσο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Τσίπρας ανέφερε «Το πάρτυ πρέπει να σταματήσει βρωμιά πρέπει να καθαρίσει… εμείς δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια, θα δώσουμε τα ελάχιστα που μπορούμε αυτή την στιγμή που ο λαός υποφέρει ώστε να υπάρξει μια κοινωνικά δίκαιη οικονομική εξυγίανση για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.»

Ο κ.Τσίπρας αναφερόμενος στην επομένη των εκλογών τόνισε: “Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνεργασία με αυτούς που θα είναι πιο κοντά στις δικές μας ιδέες και απόψεις, με μόνο γνώμονα την προοπτική εξόδου στον δρόμο της αξιοπρέπειας και της ελπίδας.»

“Όπως διαψεύσαμε όλες τις δημοσκοπήσεις στις 6η Μάη έτσι θα τις διαψεύσουμε και στις 17 του Ιούνη αισιοδοξούμε όχι την πρωτιά αλλά αισιοδοξούμε την αυτοδυναμία του λαού».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ