2012-06-03 10:43:02
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Πέταξαν γυάλινα μπουκάλια σε οπαδούς του Ολυμπιακού
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα.

Ένα περιστατικό που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πόσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι κάποιοι και πόσο εύκολα μπορεί να συμβεί το κακό.

Ένα περιστατικό που άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν την στιγμή εκείνη στην οδό Σπιλιάδου στην Πρέβεζα αλλά και τους θαμώνες των καφέ στην πλατεία Ανδρούτσου.

Εχθές το βράδυ λοιπόν και μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθυνόμενοι από την Π. Τσαλδάρη προς την οδό Σπιλιάδου, με σημαίες και φωνές ζητωκραύγαζαν την νίκη της ομάδας τους.

Ξαφνικά και από το στενό πίσω από την λέσχη αξιωματικών εμφανίστηκε μια ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού και τους πέταξαν γυάλινα μπουκάλια τα οποία έσπασαν στην μέση του δρόμου.

Οι ανεγκέφαλοι αυτοί νεαροί προκειμένου να "εξωτερικεύσουν τον εσωτερικό τους κόσμο" και τα "συναισθήματά" τους δεν λογάριασαν το πλήθος του κόσμου που διέρχονταν από το σημείο και οι οποίοι προσπαθούσαν να προστατευθούν, αλλά και ούτε τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην πλατεία.


Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ευτυχώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν αλλά συνέχισαν την πορεία τους και έτσι στο περιστατικό δεν δόθηκε συνέχεια.

Όπως είπε στο pamepreveza.gr αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, ένα μπουκάλι παραλίγο να χτυπήσει μια υπάλληλο της παρακείμενης καφετέριας η οποία την στιγμή εκείνη διέρχονταν από τον δρόμο pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ