2018-06-16 09:30:17
Φωτογραφία για Η σπάνια περίπτωση της κόρης του Τομ Κρουζ που δεν θέλει με τίποτα να ζήσει σαν....
Ένα μοναδικό φαινόμενο για τα δεδομένα του Χόλιγουντ στο πρόσωπο της Ιζαμπέλα Κρουζ που κάνει ότι μπορεί για να μην μοιάσει στους γονείς της.

Όταν μιλάμε για διάσημα παιδιά που γύρισαν την πλάτη στην οικογενειακή εστία τότε μάλλον δεν γίνεται να υπάρξει πιο τρανταχτό, χαρακτηριστικό παράδειγμα από την Ιζαμπέλα Κρουζ, την υιοθετημένη κόρη του Τομ από τον πρώτο γάμου του με την Νικόλ Κίντμαν.

Θα περίμενε κανείς ότι η Ιζαμπέλα είναι πιθανόν δικαιολογημένα θυμωμένη με τους γονείς της για πολλούς διάφορους λόγους - άλλωστε οι ιστορίες που έχουν κατά καιρούς δει το φως στη δημοσιότητα και αναφορικά με τον δεύτερο γάμο του Κρουζ με την Κέιτι Χόλμς δεν είναι η πιο ρόδινες στον κόσμο - αλλά ότι αργά ή γρήγορα ο θυμός και τα νεύρα θα ξεθώριαζαν μπροστά στις πόρτες και τις ανέσει του Χόλιγουντ.

Κι όμως στην περίπτωση της Ιζαμπέλα αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η 24χρονη κοπέλα που δεν έκρυψε ποτέ ότι δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους γονείς της, και ούτε θέλει, μοιάζει να έχει απορρίψει όλα όσα είδε και έζησε από πολύ μικρή ηλικία μέσα στο σούπερ διάσημο σπίτι όπου μεγάλωσε. Με λίγα λόγια ο κόσμος του Χόλιγουντ είναι σα να μην της συνέβη ποτέ.


Η Ιζαμπέλα μάλιστα δεν μπήκε καν στο κόπο να ζητήσει από τους γονείς της να είναι παρόντες στον γάμο της με τον προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, Mαξ Πάρκερ (ίσως βέβαια μέσα της να ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβουν να πάνε). Σύμφωνα με δημοσιεύμενα που είχαν έρθει στο φως την περίοδο του γάμου η Κίντμαν είχε τηλεφωνήσει στην κόρη της για να της ευχηθεί και μάλιστα της έκανε ένα μεγάλο δώρο, αλλά ο Τομ περέμεινε άφαντος σε όλα με τον τρόπο που συνηθίζει πάντα να είναι άφαντος σε ό,τι αφορά τα παιδιά του.

Σήμερα η 24χρονη κοπέλα έχει φτιάξει ένα ευτυχισμένο σπιτικό μαζί με τον άντρα της Μαξ και εξακολουθεί να μην θέλει με τίποτα να δει τη ζωή της να εξελίσσεται σαν εκείνη των γονιών της. Δεν έχει καμία επαφή με τον κόσμο της σόουμπιζ, ενώ ζει μία απόλυτα συνηθισμένη καθημερινότητα, δουλεύοντας, κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού και πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ.

Το ζευγάρι πρόσφατα απέκτησε και ένα καινούργιο σπίτι στο Λονδίνο όπου μετακόμισε κουβαλώντας κούτες και προσωπικά αντικείμενα με το μικρό του αυτοκίνητο. Πρόκειται για μία μικρή μονοκατοικία, καθ' όλα συνηθισμένη ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας τα δεδομένα της αμερικάνικης κτηματομεσιτικής αγοράς.

Η Ιζαμπέλα κάνει πραγματικά ό,τι μπορεί για να κρατηθεί μακριά από το Χόλιγουντ και την ζωή του πατέρα της, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι και η αιτία που έχει αποξενωθεί τόσο πολύ από την υπόλοιπη οικογένεια και δεν θέλει καμία σχέση με τους κύκλους των celebrities και του Λος Άντζελες.

Δες παρακάτω εικόνες από την μετακόμιση της Ιζαμπέλα στο Λονδίνο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ