2018-06-16 09:40:13
Φωτογραφία για Αν παντρεύεστε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τους πάντες να μείνουν με ανοιχτό το στόμα.
Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί σε πολλούς γάμους, που μπορεί να μας άρεσαν στο σύνολό τους, αλλά ποτέ δεν υπήρχε αυτό το κάτι παραπάνω, που θα τον χάραζε στο μυαλό μας ως κάτι μοναδικό.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι όσοι πρόκειται να παντρευτούν, ψάχνουν τρόπους ώστε να κάνουν το γάμο τους να μοιάζει παραμυθένιος και αξέχαστος με οικονομικό τρόπο.

Ένα στοιχείο που μπορεί να προσθέσει μεγαλοπρέπεια σε ένα γάμο και με τον πιο οικονομικό τρόπο που υπάρχει, είναι το αυτοκίνητο που θα συνοδεύσει την νύφη στην εκκλησία και θα παραλάβει το νιόπαντρο ζευγάρι από την εκκλησία συνοδεύοντας τους μέχρι και την φωτογράφιση. Αλλά όχι όποιο κι όποιο αυτοκίνητο, αλλά αυτοκίνητο που θα έχει ιστορία, μοναδικότητα και αυτοκρατορική αίγλη.

Ο γάμος από μόνος του είναι μία Vintage εκδήλωση που παραπέμπει σε παραμύθι. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, να προσθέσετε το όχημα που θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο.


Τα αυτοκίνητα αντίκες είναι μία εντυπωσιακή και οικονομική λύση, που σίγουρα θα κάνουν τους καλεσμένους σας να κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας.

Επηρεασμένοι από εντυπωσιακούς γάμους που βρήκαμε στο διαδίκτυο, αριστοκρατικών οικογενειών, μεγαλοεπιχειρηματιών, Βασιλέων και επιφανών προσωπικοτήτων, σχεδόν όλοι τους είχαν κάτι συλλεκτικό που συνόδευε τον γάμο τους και συνήθως αυτό ήταν το όχημα μεταφοράς τους το οποίο και παρέπεμπε σε άλλες εποχές.

Ψάχνοντας λοιπόν στην Ελλάδα και θέλοντας να δώσουμε μία εύκολη πρόταση στους αναγνώστες μας, που επρόκειτο να παντρευτούν σύντομα, βρήκαμε μία εταιρεία που διαθέτει έναν στόλο από ιστορικά αυτοκίνητα και τα διαθέτει προς ενοικίαση σε γάμους, τα οποία όλα τους διαθέτουν ειδικές κάρτες γνησιότητας που πιστοποιούν το γεγονός της συλλεκτικότητας, του κάθε αυτοκινήτου. H Antique-cars έχει αρκετές επιλογές για κάθε πορτοφόλι και κάθε γούστο και το κυριότερο τα αυτοκίνητά της όλα είναι ασφαλισμένα και έχουν την δυνατότητα κανονικής κυκλοφορίας στους δρόμους.

Φανταστείτε τον γάμο σας με το μοναδικό Cabrio Ford A του 1932 που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, του οποίου η ιστορία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνική ιστορίας και αξίζει να την διαβάσετε εδώ.

Ο γάμος όχι μόνο γίνεται μοναδικός, αλλά αποκτά και μία συλλεκτική αξία.

Μπορείτε να δείτε όλο το στόλο και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία η οποία έχει την δυνατότητα ενοικίασης των αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ