2012-06-03 10:52:18
Φωτογραφία για EMENDES: Θέλει το παιδί του Ryan Gosling
Ποιος είπε ότι μόνο εμείς οι κοινές θνητές αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τους αγαπημένους μας; Μία καινούρια ιστορία από το μέτωπο Ryan Gosling- Eva Mendes έρχεται να ταράξει τα... ήρεμα(;) νερά του Hollywood.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η σέξι ηθοποιός θέλει απεγνωσμένα το παιδί του συντρόφου της!

Άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λέει: « Η Eva έδωσε τελεσίγραφο στον Ryan. Ή θα κάνουν παιδί ή θα πρέπει να χωρίσουν»!

Η 38χρονη ηθοποιός, έχει εκμυστηρευτεί στους φίλους της ότι νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα. « Το βιολογικό της ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει», συνεχίζει η ίδια πηγή. « Τα τελευταία χρόνια θέλει πολύ να δημιουργήσει οικογένεια και μάλιστα το 2010 σκεφτόταν ακόμα και την υιοθεσία. Ωστόσο, τώρα που έχει σχέση με τονRyan, θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να γίνει πατέρας των παιδιών της».

« Είναι πιστός και προστατευτικός μαζί της. Αλλά μπορεί ο Ryan να αγαπάει την Eva, δυστυχώς όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να γίνει πατέρας. Θεωρεί ότι είναι ακόμα μικρός(31) ενώ θέλει να επικεντρωθεί και στην καριέρα του».

«Αν δεν αλλάξει γνώμη, η Eva σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσουν τέλος στη σχέση τους».

Πειράζει που εμείς δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο; Είναι απολύτως φυσιολογικό για μία γυναίκα να θέλει να γίνει μητέρα, αλλά βρε Eva μου, τέτοια παιδιά δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα!
 queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ