2018-06-16 17:00:54
Φωτογραφία για Η γυμναστική αποδίδει το πρωί: Μύθος ή αλήθεια;
Δες τι ισχύει και αν αξίζει να ξυπνάς αξημέρωτα

Η καλή μέρα φαίνεται από τη γυμναστική. Να σηκωθείς μία ώρα πριν, να βάλεις φόρμα και να αρχίσεις τις ασκήσεις σου.

Ωραία. Κι αν δεν είμαι πρωινός τύπος αλλά δεν θέλω και να γίνω; Κι αν μπορώ να γυμναστώ μόνο το βράδυ; Τότε τι; Δεν γίνεται δουλίτσα;

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινάς τη μέρα σου με άσκηση, νιώθεις μια απίστευτη ικανοποίηση και μια φοβερή ενέργεια. Μην ανησυχείς όμως αφού δεν ισχύει ο κανόνας για κάθε είδους άσκησης.

- Εάν σου αρέσει το τρέξιμο, καλύτερα να το κάνεις νωρίς το πρωί. Κυρίως τώρα που ο ήλιος είναι δυνατός, εννοείται πως δεν θα βγεις για να καψώσεις. Θα ιδρώσεις και χωρίς ήλιο, πίστεψέ με.

- Εάν κάνεις γιόγκα, το αφήνεις για αργά το βράδυ. Εννοείται ότι δεν έχεις κανονίσει να κάνεις τίποτα μετά γιατί θα έχεις χαλαρώσει τόσο πολύ που το μόνο που θα θες θα είναι μπάνιο και ύπνος.


- Εάν σηκώνεις βάρη, θα πας στο γυμναστήριο το απόγευμα. Το ξέρω ότι τότε πάνε όλοι και γίνεται χαμός. Κι όμως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή της μέρας για τη μυική σου ενδυνάμωση καθώς οι μύες προθερμαίνονται πιο εύκολα λόγω της θερμοκρασίας του σώματος που είναι πιο υψηλή.

Από την άλλη, φρόντισε τον εαυτό σου και γυμνάσου όποτε εσύ βρίσκεις χρόνο. Στο λέω για να μην χρησιμοποιήσεις αυτά τα στοιχεία ως δικαιολογία να καθίσεις σπίτι και να δεις ριάλιτι.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ