2018-06-16 19:23:29
Φωτογραφία για ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Δεν εμπιστευόμαστε αυτήν την κυβέρνηση πουθενά και για κανένα θέμα, ειδικά στα εθνικά θέματα, ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επαναλαμβάνοντας το αίτημά της για διενέργεια εκλογών. 

 Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι διχάζει τους πολίτες. Τη χαρακτήρισε, δε, επικίνδυνη στα εθνικά θέματα, καταλογίζοντάς της προχειρότητα και διγλωσσία. Απευθυνόμενη, εξάλλου, στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, ανέφερε πως δεν χρειάζονται υποδείξεις. «Για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα μιλήσουμε εμείς, ο ελληνικός λαός, γιατί εμάς αφορά και τα δικά μας εθνικά συμφέροντα», πρόσθεσε. 

 Σχολιάζοντας τη συμφωνία με την πΓΔΜ, επεσήμανε ότι ήταν λάθος της κυβέρνησης να προχωρήσει σε «εν κρυπτώ» διαπραγμάτευση, ενώ την κατηγόρησε πως υπογράφει τη συμφωνία χωρίς τη συναίνεση των ΑΝΕΛ και του προέδρου τους, Πάνου Καμμένου. 


 Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι «πιστεύουμε στη λύση, αλλά όχι σε οποιαδήποτε λύση» και τόνισε πως η συμφωνία πάσχει καθώς η υλοποίησή της δεν εξαρτάται από την Ελλάδα αλλά από τις ενέργειες της πΓΔΜ. 

 Ανέφερε ότι η συμφωνία έχει θετικά σημεία, ωστόσο υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές σε αυτήν, προτού υπογραφεί. Προς αυτήν την κατεύθυνση, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να μην βιαστεί να υπογράψει. «Δυστυχώς αποδεικνύεται πως όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας πρέπει να ανησυχούν όλοι οι Έλληνες» συμπλήρωσε και καταλόγισε στον Πρωθυπουργό πως φοβάται τις εκλογές και τη λαϊκή βούληση «γιατί εκεί το "Όχι" δεν μπορεί να το κάνει "Ναι"»

Η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ