2018-06-16 20:39:22
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Με τα όπλα στα χέρια τους ακινητοποίησαν στα διόδια
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής  στην Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας, όταν πάνοπλοι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, έκαναν την εμφάνισή τους μπλοκάροντας δύο ύποπτα αυτοκίνητα.

 

Με ιδιαίτερα μέτρα αυτοπροστασίας αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά ή διέρχονταν με τα αυτοκίνητά τους, οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τους επιβάτες δύο επιβατικών αυτοκινήτων, ενός AUDI και ενός Nissan, συνολικά τέσσερα άτομα, να κατεβούν από αυτά και να τους συλλάβουν. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για τέσσερις Έλληνες κακοποιούς, που σε βάρος τους έχουν κατά καιρούς απαγγελθεί κατηγορίες που εμπίπτουν στο μισό ποινικό κώδικα, για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ενώ ένας από αυτούς ήταν παλαιότερα μπλεγμένος και σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

 

Τους "μυρίστηκε" αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

 

Η ιστορία είχε ξεκινήσει αρκετά χιλιόμετρα νωρίτερα, όταν αστυνομικός από άλλη Διεύθυνση που ήταν εκτός υπηρεσίας, παρατήρησε ύποπτες κινήσεις στο  AUDI και ενημέρωσε το Κέντρο. Αυτό επιβεβαίωσε ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο και δόθηκε σχετικό σήμα.

 

Στην κινητοποίηση που ακολούθησε εκτός από την ΟΠΚΕ πήρε μέρος και πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που γρήγορα διαπίστωσε ότι το κλεμμένο όχημα είχε και προπομπό το άλλο αυτοκίνητο που αναφέρουμε πιο πάνω.

 

Επέλεξαν ως σημείο τα διόδια της Αγίας Τριάδας κι εκεί ακινητοποίησαν τα δύο οχήματα, μέσα στα οποία βρήκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, χασίς και χάπια.

 

Την περαιτέρω έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, καθώς γενικότερα το όλο σκηνικό και το ιστορικό των συλληφθέντων, δεν παραπέμπει σε μια απλή περίπτωση κλοπής οχήματος. Με τη σχηματισθείσα δικογραφία οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Πηγή: lamiareport
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ