2012-06-03 11:24:03
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Και δεν αντιγράφεται και… συνεχίζεται!
Και νομοτελειακά να το δει κανείς, θα γινότανε μια φορά στα δέκα χρόνια και δύο στα δεκαπέντε. Δηλαδή, τι διάολο οι άλλοι στο πηγάδι …ούρησαν. Ο Παναθηναϊκός έχασε το Πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό στα πέντε παιχνίδια της σειράς να είναι πιο πειστικός και να κερδίζει δίκαια τον τίτλο.

Αυτά για τα διαδικαστικά, γιατί αυτό που διαδραματίστηκε στο «Κάραβελ» μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχει προηγούμενο. Μόνο στα όνειρα θα μπορούσαν να φανταστούν τα μέλη μιας ομάδας και οι οπαδοί της, πως το 2012 θα υπάρχουν τέτοιες σχέσεις.

Η αποθέωση πριν τον αγώνα και κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» έχει βάση και λογική. Αν και πάλι ήταν κάτι σπουδαίο. Αυτό που έγινε, ωστόσο, μετά είναι παραμυθένιο. Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον αιώνιο αντίπαλο του το στέμμα και ο κόσμος του, όχι δεν γκρίνιαξε, όχι δεν σιχτίρισε, αλλά αποθέωσε τους παίκτες που στα μάτια τους, αποτελούσαν και αποτελούν τους παντοτινούς Πρωταθλητές.


Εκεί, λοιπόν, που πιστεύαμε πως ζήσαμε κάτι πραγματικά όμορφο, ήρθε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Το μαγικό. Καμιά 500αρια (δίχως υπερβολή) άνθρωποι μπήκαν στο λόμπι και ζήτησαν από τον Ζοτς να τους μιλήσει. Εκείνος σηκώθηκε μέσα στην απόλυτη αποθέωση και τους ξεκαθάρισε πως η καρδιά, το μέλλον και το σπίτι του είναι «πράσινο». Και όλα αυτά επαναλαμβάνω μετά από πίκρα, για κάθε φίλαθλο. Είναι τόσες, όμως, οι χαρές που έχουν ζήσει μαζί που δεν μπορεί να επισκιαστεί από τίποτε.

Θα το πω και ας ακουστεί όπως θέλει. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει προπονητής Ομπράντοβιτς, πουθενά στον κόσμο, όμως, δεν υπάρχει οικογένεια σαν αυτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού. ΠΟΥΘΕΝΑ. Και το κακό για τους αντιπάλους τους είναι πως δεν μεταλαμπαδεύεται, δεν αντιγράφεται, μα πάνω απ΄ όλα συνεχίζεται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τώρα σιγά μην κάτσουν στο «τριφύλλι» να κλάψουν και να τα βάψουν μαύρα επειδή από το 1998 έχασαν το δεύτερο Πρωτάθλημα τους. Αν ήταν έτσι, άλλοι θα έπρεπε να έχουν …αυτοκτονήσει.

ΥΓ: Πως θα αισθάνεται ο κύριος Σκινδήλιας που το μεσημέρι στην κλήρωση των διαιτητών είπε ξεκάθαρα: «Για εμάς το Πρωτάθλημα είναι στημένο». Δηλαδή, κέρδισε η ομάδα του ένα Πρωτάθλημα – στημένο; Τα σχόλια και οι κρίσεις, δικά σας!
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πριν πάτε να ψηφίσετε...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πριν πάτε να ψηφίσετε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ