2018-06-17 00:30:27
Φωτογραφία για 4 στάσεις για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ
Το "σπεύδε βραδέως" έχει τις ερωτικές στάσεις του. Εφαρμόζονται σε κρεβάτι, χωρίς βιασύνες.

Αν ξυπνάς και κυρίως κοιμάσαι με το παράπονο ότι στο σεξ με τον σύντροφό σου όλα γίνονται στο fast forward που δεν σε βοηθάει να το απολαμβάνεις ιδιαίτερα, μπορείς να αναθαρρέψεις.

 Ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Kentucky πραγματοποίησε μία σειρά μελετών σε δείγμα 14.000 ανθρώπων από τις οποίες προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα για τις στάσεις που ενδείκνυνται όταν θέλουμε το σεξ σε ρυθμό slow motion κι όχι με ταχύτητα φωτός.

Σύμφωνα λοιπόν με το 55% συμμετεχόντων (μεικτό σύνολο), όταν η γυναίκα είναι από πάνω το σεξ έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια. 

Για το 30% αυτό συμβαίνει πρωτίστως με το ιεραποστολικό και για το 25% όλα γίνονται "σιγανά και ταπεινά" όταν με τον/την παρτενέρ στήνονται στο πλάι- το γνωστό και βολικό για όλους "κουτάλι". 

Ένα 17% συμφώνησε στο ότι η στάση που εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ είναι το doggy, κάτι το οποίο ωστόσο δεν συμμερίζονται οι ερευνητές/επιστήμονες που πραγματοποίησαν την έρευνα (και σίγουρα μαζί με αυτούς εκατομμύρια ακόμα αρσενικά).

Συμπληρωματικά ο σεξοθεραπευτής και συγγραφέας Ian Kerner, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα που πραγματοποίησε την έρευνα, αφού επισήμανε πως το αποτέλεσμα δεν τον σοκάρει καθόλου γιατί το περίμενε, ανέφερε πως οι άντρες πελάτες του που τον έχουν συμβουλευτεί για θέματα πρόωρης εκσπερμάτωσης ψηφίζουν επίσης τη στάση "γυναίκα από πάνω", όχι μόνο τους γιατί τους κόβει τη φόρα (σε αντίθεση με τη στάση "doggy"στην οποία δύσκολα μπορούν να συγκρατηθούν) αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: έχουν καταλάβει πως είναι η αγαπημένη των γυναικών. Ω, τι παρατηρητικότης!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κροατία - Νιγηρία 2-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κροατία - Νιγηρία 2-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ