2018-06-17 06:03:15
Φωτογραφία για Φαντάσματα βλέπει ο Νίκος Βούτσης - Καταγγέλλει οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή από τα Τάγματα Εφόδου της ΧΑ
Τώρα παίζουν την κασέτα της ακροδεξιάς «επανάστασης» και των τανκς.

Για οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή, με την άμεση εμπλοκή των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr:

Στο σχέδιο αυτό, εντάσσονται τα όσα ανήκουστα είπε την Παρασκευή (15/6) ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης και συνεχίστηκαν το Σάββατο (16/6), με επίθεση κατά της Βουλής, η οποία εξελίχθηκε, για περισσότερο από τρεις ώρες, σε όλες τις εισόδους, με καδρόνια, πέτρες και σπασμένα μάρμαρα από τα Τάγματα Εφόδου.

Τα επεισόδια αυτά, αντιμετώπισε η Φρουρά της Βουλής με διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίκειτο επίθεση σε βάρος της Βουλής, ήταν γνωστό στα κόμματα από την περασμένη Πέμπτη (14/6) και γι’ αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια η σημερινή τρίτη συνεδρίαση επί της πρότασης δυσπιστίας να μην «τραβήξει» μέχρι τα μεσάνυχτα, ωστόσο παρόλα αυτά δεν συνέβαλαν όλοι, ανέφεραν κοινοβουλευτικές πηγές.


Υπήρχε σχεδιασμός για πρόκληση επεισοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου από τα Τάγματα Εφόδου της ΧΑ, είναι η εκτίμηση κοινοβουλευτικών κύκλων, που επισημαίνουν ότι χρειάστηκε η παρέμβαση της Φρουράς ώστε να διασωθεί από φασιστικά στοιχεία Τυνήσιος μετανάστης, που την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τα χέρια τους.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η ομιλία του Κ. Μπαρμπαρούση έγινε από κείμενο και με την παρουσία πολλών μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που προσήλθαν στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που θα την εκφωνούσε ο βουλευτής.

Η εκτίμηση είναι πως αν η Βουλή δεν χειριζόταν τα όσα πρωτοφανή είπε ο βουλευτής, με τον τρόπο που τα χειρίστηκε, τότε απόψε ίσως τα επεισόδια να ήταν ακόμη μεγαλύτερα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στον σχεδιασμό κλιμάκωσης των επιθέσεων στη Βουλή, εντάσσεται και η δημοσιοποίηση των κινητών τηλεφώνων των βουλευτών, που τα τελευταία 24ωρα «βομβαρδίζονται» από πολυάριθμες ανώνυμες κλήσεις.

Κοινοβουλευτικοί κύκλοι, τέλος, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των εντάσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στα Σκόπια, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός

Μέσα σε μια φράση 14ων  λέξεων ο Θουκυδίδης αποτυπώνει την κατάσταση στην Ελλάδα του 2018

Ζούμε στη φάση της πλήρους υποδούλωσης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της φάσης που ακόμα και στο διαδίκτυο – το τελευταίο οχυρό της ανεξάρτητης ενημέρωσης – θα πέσει μια ταφόπλακα τόσο βαριά που δεν θα μπορεί να σηκωθεί ποτέ ξανά.

Ήδη δεκάδες ανεξαρτήτοι μπλόγκερς έχουν βάλει λουκέτο, κάποιοι έχουν ξεπουληθεί σε εταιρείες, άλλοι πήραν το τσεκ και την έκαναν με ελαφρά, άλλοι μετανάστευσαν και έχουν μια διαφορετική εικόνα για το τι πραγματικά γίνεται στη χώρα μας. Φυσικά ένας από τους λόγους είναι ότι το μπλογκινκ δεν φέρνει έσοδα  όπως το εξωτερικό και αυτό ίσως είναι που οδηγεί πολλούς να τα παρατήσουν.

Την ίδια ώρα οι όποιες μορφές αντίδρασης και αντίστασης έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει. Ο λαός δεν αντιδρά με τίποτα.

Το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού είχε υποστεί ΣΟΚ.

Όμως αυτό το κομμάτι ΦΟΒΑΤΑΙ, όχι κάτι γενικό και αόριστο. Φοβάται την «εκδίκηση των αριστερών» των κομματόσκυλων, που παραμονεύουν ΠΑΝΤΟΥ. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις συναντήσεις, στα φόρα.. Φοβάται γιατί ξέρει ότι οι συνωμότες είναι παντού Αυτό το ενδεχόμενο ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν το είχα σκεφθεί ΠΟΤΕ…

Για αυτό...όσοι μπορείτε δοκιμάστε να αφυπνίστε και τον διπλανό σας και μη βάζετε κομματικά κριτήρια ως πρώτο μέλημα...αλλά τα πατριωτικά του αισθήματα.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ