2018-06-17 09:00:19
Φωτογραφία για Γυναικείο εσώρουχο δονείται όταν μπαίνει γκολ
Σύμφωνα με στατιστικές τέσσερα εκατομμύρια ζευγάρια χωρίζουν κάθε χρόνο εξαιτίας του… ποδοσφαίρου. Και οι χωρισμοί αυξάνονται θεαματικά σε περιόδους Μουντιάλ, όταν πολλοί άντρες δεν έχουν μάτια παρά για τον Ρονάλντο και τον Μέσι.

Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση η μεξικάνικη εταιρεία "Vicky Form" αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο εσώρουχο με μοναδικές ιδιότητες.

Το πάντι δονείται στις καλές φάσεις των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ όταν μπαίνει γκολ η κατάσταση ξεφεύγει και αποκτά οργασμικό χαρακτήρα.

Το νέο εσώρουχο έχει τίτλο "Siente el Juego" (σ.σ. Νιώσε το παιχνίδι) και παρουσιάστηκε λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Η διαφήμιση δείχνει ένα ζευγάρι να συζητά τα προβλήματα που η μπάλα προκαλεί στη σχέση τους.

Η κοπέλα κατηγορεί το αγόρι της για την εμμονή του στη μπάλα, όμως δοκιμάζει το εσώρουχο και αρχίζει και αυτή να… ζει το παιχνίδι

Ως προς το πώς δημιουργείται η δόνηση, το εσώρουχο είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα, το οποίο αναλύει την δράση που εκτυλίσσεται στο ματς και τη μετατρέπει σε δόνηση ανάλογα με τις φάσεις που δημιουργούνται.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τους...έφαγαν την ιδέα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τους...έφαγαν την ιδέα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ