2018-06-17 09:20:22
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Λουδάρος είπε τα πάντα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε 4 λεπτά…
Ο Αντώνης Λουδάρος κάθισε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Dot και τα είπε όλα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα σε 4 λεπτά.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της στην πρώτη χρονιά του Σπίτι μου σπιτάκι μου, την εκρηκτική σεζόν 2014 – 15, στον περιεκτικό του λόγο, είπε για εκείνη τη χρονιά πολλά, πάρα πολλά «Μου είχε προτείνει η Ζήνα Κουτσελίνη να κάνω τα πολιτιστικά κομμάτια, τις συνεντεύξεις… Τη δεύτερη εβδομάδα κατάλαβα ότι δεν θα το κάνω, γιατί στη δεύτερη εβδομάδα μας αποχαιρέτησε η Ζήνα. Έμεινα γιατί σκέφτηκα ότι αφού με επέλεξαν δεν ήθελα να το χάσω. Εν τω μεταξύ είχα και ένα ωραίο συμβόλαιο το οποίο επίσης δεν ήθελα να το χάσω. Δεν είχα καταλάβει στην αρχή πόσο δύσκολο θα ήταν στη συνέχεια, γιατί περάσαμε δύσκολα. Δεν ήταν αυτό που πήγαινες με χαρά.

Άρχισε αυτό το πράγμα… ο ένας να μη μας κάνει, ο άλλος να μη μας κάνει… οι συνεργάτες φεύγανε. Ας απαντήσουν αυτοί που έφυγαν, αν έφυγαν οικειοθελώς ή όχι. Ακούγονται διάφορα από πίσω, όλοι ξέρουμε και αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλάνε. Νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ γιατί έμεινα. Όταν το πήρα απόφαση, στην τέταρτη πέμπτη εκπομπή, είπα όχι, θα δω τα ωραία πράγματα.


Είναι ένα κορίτσι, της δόθηκαν σχεδόν τα πάντα. Αυτό όταν είσαι μικρός δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Δεν σημαίνει ότι επειδή σου δίδονται τα πάντα ότι εσύ πρέπει να είσαι ξαφνικά η καλή νεράιδα. Και είμαστε αυτό που μεγαλώνουμε. Παίρνουμε κάποια στοιχεία από τους γονείς μας από αυτά… Δηλαδή, μη ζητάμε και το ανέφικτο. Δεν είναι το «έχει όλα τα καλά του κόσμου». Αυτό θέλει και μια ωριμότητα για να το κάνεις. Θέλει και μια ανατροφή, θέλει να είναι και φτιαγμένο το πεδίο σου για να μπορείς ξαφνικά να γίνεις η καλή νεράιδα. Όταν δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό και μαθαίνεις, δεν μπορείς να πάρεις και τον άλλον να του ρίξεις σφυριά στο κεφάλι. Της έριξαν λίγα παραπάνω σφυριά στο κεφάλι από όσα δικαιούται. Με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά, καθόλου δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης, με ενδιαφέρουν οι φίλοι μου. Δεν πήγα εκεί να κάνω φιλίες».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ