2018-06-17 21:34:06
Φωτογραφία για Ο άτακτος θεατής πήρε το μάθημά του - Έβαλε χέρι σε τραγουδίστρια κι έφαγε κλωτσιά στο κεφάλι [video]
Είδε την τραγουδίστρια να κάθεται μπροστά του και είπε να απλώσει το χέρι του πάνω στο κορμί της και το πλήρωσε με μία κλωτσιά στο κεφάλι.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται η τραγουδίστρια Gebby Vesta να δίνει το σόου της σε νυχτερινό κέντρο στην κεντρική Ιάβα, στην Ινδονηδία.

Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια βρέθηκε πολύ κοντά στους θεατές που ήταν στην πρώτη σειρά κι ένας από αυτούς αποφάσισε να απλώσει το χέρι του πάνω της.

Η αντίδραση της 32χρονης τραγουδίστριας ήταν άμεση και αφού σηκώθηκε όρθια, έριξε μια κλωτσιά στον άτακτο θεατή. Στη συνέχεια άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλαν έξω.

«Του έριξα μια κλωτσιά και δεν νιώθω ικανοποιημένη. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο. Το να φοράω σ έξι ρούχα είναι μέρος της δουλειάς μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες μπορούν να με αγγίζουν όποτε θέλουν» δήλωσε η οργισμένη τραγουδίστρια σύμφωνα με την Daily Mail.

«Θέλω αυτό το βίντεο να γίνει μάθημα για τα υπόλοιπα κλαμπ και να διασφαλίσουν ότι θα συμπεριφέρονται με σεβασμό στο προσωπικό τους» συμπλήρωσε.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ