2018-06-17 23:38:02
Φωτογραφία για «Δεν ήξερε κανείς ότι στο υπόγειο ήταν ο Σώρρας», λένε κάτοικοι από τον Άλιμο
Αστυνομικοί με πολιτικά και με την παρουσία εισαγγελέα κατέφθασαν στη   πολυκατοικία, έσπασαν την πόρτα, συλλαμβάνοντας τον Αρτέμη Σώρρα και έναν οπαδό του

Από τα «σύννεφα» έχουν πέσει κάτοικοι της περιοχής του Αλίμου, εκεί όπου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρτέμης Σώρρας στην οδό Μενάνδρου 4.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία παρακολουθούσε επί 24ωρου βάσεως στενούς συνεργάτες του αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσις» και προσπαθούσε να εντοπίσει στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα.

Ένας από τους στενούς του συνεργάτες, όμως, υπέπεσε σε ένα μεγάλο λάθος, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εντοπίσει  το σπίτι στο οποίο κρυβόταν στον Άλιμο επί της οδού Μενάνδρου. Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και δεκατέσσερις μήνες, καθώς ο εισαγγελέας είχε διατάξει τη σύλληψή του.

Όπως μαρτυρούν γείτονες της περιοχής, κανείς δεν ήξερε ότι ο Αρτέμης Σώρρας κρυβόταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας της οδού Μενάνδρου 4.  Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι οπαδός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και πιστός στον αρχηγό της.


Να σημειώσουμε πως το υπόγειο διαμέρισμα ήταν αποθήκη την οποία και διαμόρφωσε ο ιδιοκτήτης της σε διαμέρισμα και έβαλε μέσα τον Αρτέμη Σώρρα. Στην ίδια πολυκατοικία μένουν και οι δυο κόρες του ιδιοκτήτη που εξετάζεται εάν γνώριζαν κάτι όλο αυτό το διάστημα και βοηθούσαν τον Αρτέμη Σώρρα.

Πώς είδαν τη σύλληψη 

Περίπου στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, όπως μαρτυρούν γείτονες, τουλάχιστον είκοσι αστυνομικοί με πολιτικά και με την παρουσία εισαγγελέα κατέφθασαν στη πολυκατοικία και αμέσως χωρίστηκαν στα τρία επίπεδα, προκειμένου να περικυκλώσουν το υπόγειο διαμέρισμα που κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας. Η όλη επιχείρηση κράτησε περίπου δυο ώρες και καθόλη τη διάρκεια δεν επιτρεπόταν να μπει και να βγει κανείς από την πολυκατοικία μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον Αρτέμη Σώρρα και έναν οπαδό του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ