2018-06-18 08:21:05
Φωτογραφία για ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Αυτή η γυναίκα πέθανε γιατί διάβασε στο διαδίκτυο ότι…
Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και πραγματικά σε κάνει να τρομάζεις αναλογιζόμενος τη δύναμη που έχει το internet και τη λανθασμένη επιρροή που μπορεί να μπορεί να έχει σε ορισμένους ανθρώπους.

Σε συναγερμό έχει τεθεί λοιπόν η Βρετανία μετά την είδηση ότι μια γυναίκα πέθανε από υπερβολική κατανάλωση ξυδιού για να αποβάλει.

Η 38χρονη Catherine Furey κατέρρευσε αφού πρώτα ήπιε μια κανάτα γεμάτη συμπυκνωμένο ξύδι και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα ήταν έγκυος και ήδη μητέρα πέντε παιδιών. Μη θέλοντας λοιπόν να κάνει έκτρωση, αποφάσισε να πιεί ξύδι γιατί διάβασε στο ίντερνετ ότι αυτό θα την βοηθούσε να αποβάλει.

Μάλιστα η αστυνομία συνέλαβε τη σύντροφο του αδελφού της με την κατηγορία της δολοφονίας γιατί κατόπιν έρευνας, αποδείχθηκε ότι είχε βοηθήσει την άτυχη γυναίκα να βρει πληροφορίες για το φονικό κοκτέιλ.

Το δικαστήριο πάντως την απάλλαξε από τις κατηγορίες, αφού αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και γι’ αυτό δεν μπορούσε να κατανοήσει τις πληροφορίες που διάβασε στο διαδίκτυο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ