2018-06-18 09:05:15
Φωτογραφία για Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πασχόντων με Διαβήτη έξω από το υπ. Υγείας!
Δευτέρα 18 Ιούνιος 2018

Health Report.gr

Πορεία διαμαρτυρίας και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 27 Ιουνίου 2018

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στους ασθενείς από σακχαρώδη διαβήτη οι ρυθμίσεις του νέου Κανονισμού, ο οποίες υποβαθμίζουν την ποιότητα της υγείας και της ζωής των πασχόντων, οδηγώντας τους σε απροσπέλαστα αδιέξοδα.

Οι σημαντικές μειώσεις στις μηνιαίες ποσότητες των αναλωσίμων υλικών, που συμβάλλουν ουσιαστικά στην αποτελεσματική διαχείριση και τον αυτοέλεγχο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η επιβολή συμμετοχής των πασχόντων σε σύγχρονα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, ο αποκλεισμός ακόμα και της έννοιας του θεραπευτικού υποδήματος για το Διαβήτη από τον Κανονισμό, είναι η νέα πραγματικότητα στο χώρο του Διαβήτη, η νέα πραγματικότητα για όλους εμάς τους πάσχοντες!

Μια πραγματικότητα στην οποία, εκτός των άλλων, φαντάζει ουτοπική η είσοδος κάθε νέας τεχνολογίας, που θα βελτιώνει την καθημερινότητά μας, θα αναβαθμίζει την ποιότητα της υγείας μας και θα απομακρύνει ή θα αποτρέπει τον κίνδυνο των επικίνδυνων και κοστοβόρων επιπλοκών του Σακχαρώδη Διαβήτη.


Το πολύτιμο αγαθό της υγείας, στο νέο πλαίσιο, θα μπορούν να το απολαμβάνουν μόνο οι έχοντες την οικονομική δυνατότητα.

Οι υπόλοιποι; Στον Καιάδα!

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, από την ίδρυσή της έως και σήμερα, αγωνίζεται αδιάλειπτα για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη στις νέες θεραπείες και στις σύγχρονες τεχνολογίες και υπερασπίζεται με πάθος το δικαίωμά τους στην υγεία και τη ζωή!

Οι αόριστες και αναξιόπιστες πλέον υποσχέσεις, με τις οποίες κερδίζουν χρόνο οι αρμόδιοι που χαράζουν και εφαρμόζουν πολιτικές υγείας, εξάντλησαν τα όρια και την υπομονή μας!

Απαιτούμε από την Πολιτεία να αφουγκραστεί τα δίκαια αιτήματά μας και να πράξει τα δέοντα για την ικανοποίησή τους. Η υγεία είναι αγαθό που δεν το διαπραγματευόμαστε και κυρίως δεν θα επιτρέψουμε να βγει σε πλειστηριασμό!

Καλούμε όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, το οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον, όλους τους Συλλόγους και τις δικτυακές ομάδες των ατόμων με Διαβήτη να πλαισιώσουν την πορεία διαμαρτυρίας και τη συγκέντρωση, που οργανώνουμε, έξω από το Υπουργείο Υγείας, στις 27 Ιουνίου 2018.

Το ραντεβού μας δίνεται στις 12:30 μ.μ. στην είσοδο του Πεδίου του Άρεως, από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, απ’ όπου στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς το υπουργείο Υγείας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ