2018-06-18 10:20:28
Φωτογραφία για Πήρε το πράσινο φως νέα κωμική σειρά στον ΑΝΤ1...
Είναι γνωστό πως ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν θα επενδύσει στην prime time με νέες δυνατές ελληνικές σειρές, θέλοντας φέρει το τηλεοπτικό κοινό ξανά στη συχνότητα του. Μία από αυτές θα είναι το "Η επιστροφή του Λούκας", ενώ έχουν πάρει το πράσινο φως η "Ταβέρνα του Πέπε" που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αλλά και η νέα εβδομαδιαία σειρά που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη και πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια βασισμένα σε αληθινές ιστορίες που αφορούν εγκλήματα πάθους που έχουν διαπραχθεί ανά τον κόσμο.

Μία ακόμη κωμική σειρά που "κλείδωσε" για τη νέα σεζόν είναι το "Σπίτι με παιδιά" των σεναριογράφων Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, που θα μεταδίδεται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με την υπόθεση, ένα ζευγάρι χωρίζει μετά από 40 χρόνια γάμου και στη συνέχεια ο μπαμπάς πηγαίνει να μείνει με την οικογένεια της κόρης και η μαμά με την οικογένεια του γιου. Τo casting μόλις ξεκίνησε. 

Μη ξεχνάμε ότι το προσεχές διάστημα θα συζητήσει με τον ΑΝΤ1 και ο Λάκης Λαζόπουλος, για να κάνει μία νέα ανατρεπτική κωμωδία. 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ