2018-06-18 12:31:55
Φωτογραφία για Σκηνές που κόβουν την ανάσα: Οδηγός ΙΧ «καβαλάει» τον ποδηλατόδρομο στα Πετράλωνα και σπέρνει πανικό (βίντεο)
Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν κυριολεκτικά δεκάδες ανυποψίαστοι πολίτες στον ποδηλατόδρομο μεταξύ Ταύρου και Πετραλώνων, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ.

Την ώρα που μητέρες με τα παιδιά τους στα καρότσια, δρομείς, ποδηλάτες και περιπατητές βρίσκονταν στον ποδηλατόδρομο, είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με αναμμένα τα αλάρμ να έρχεται κατά πάνω τους. Αμέσως έκαναν στην άκρη, μη πιστεύοντας στα μάτια τους, ενώ απέδιδαν διάφορους χαρακτηρισμούς στον οδηγό.

Ο οδηγός, που δεν διακρίνεται αν ήταν μεθυσμένος ή όχι —αλλά σίγουρα αγχωμένος καθότι είχε μπερδευτεί όπως αναφέρει ο ίδιος—, για περίπου μισό χιλιόμετρο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Θεώρησε ότι να «καβαλήσει» τον ποδηλατόδρομο και να προχωρήσει εκατοντάδες μέτρα ήταν περισσότερο ασφαλές από το να πράξει μια άλλη κίνηση, όπως π.χ. με το που αντιλήφθηκε το λάθος να κάνει με χαμηλή ταχύτητα οπισθοπορεία με αναμμένα τα αλάρμ, μιας και ήταν μονόδρομος.

Εν τέλει με τη βοήθεια ενός ποδηλάτη κατάφερε να κάνει αναστροφή στον ίδιο δρόμο και να συνεχίσει την πορεία του, και ευτυχώς δίχως να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Δείτε αποκλειστικά στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr το βίντεο με τις σκηνές
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ