2018-06-18 13:10:20
Φωτογραφία για Ο απολογισμός του πρώην Προέδρου : Οι αστυνομικοί πρέπει να μείνουν ενωμένοι


Επί εννέα χρόνια –τρείς συνεχόμενες θητείες- στο τιμόνι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας βρέθηκε ο Ηλίας Παναγούλης. 

Ο Πρώην πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας του, ενώ φτάνοντας στη σήμερα τόνισε ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει να μείνουν «ενωμένοι». 

«Πήραμε τη σκυτάλη σε μία κρίσιμη περίοδο η οποία τυγχάνει να συμπέσει με την οικονομική κρίση που μαστίζει μέχρι και σήμερα την χώρα. Αυτό είχε ως συνέπεια να επηρεάσει και τον κλάδο μας. Χρειάστηκε όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και τα αυτονόητα,  όπως είναι τα χαρτιά Α4 και τα αναλώσιμα, τα είδη καθαριότητας και οι συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας, να αποτελούν αντικείμενο διεκδίκησης. 

Σωρεία συνταξιοδοτήσεων και η δεσμεύσεις της Χώρας στο ΔΝΤ για μη πρόσληψη αστυνομικού προσωπικού είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του αστυνομικού προσωπικού, την υποστελέχωση των υπηρεσιών γεγονός που εμπόδιζε την αποστολή του έργου. 


Παρ όλα αυτά θέτοντας ένα πλαίσιο διεκδικήσεων και με καθημερινή προσπάθεια για διεκδίκηση τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο πετύχαμε την αύξηση της δύναμης στην Διεύθυνση και αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε την ευτυχή συγκυρία να υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις στην κορυφή της πυραμίδας του Σώματος ο Ηλείος Στρατηγός Διαμαντόπουλος Ιωάννης.

 Όλα αυτά τα χρόνια, της θητείας μου στο προεδρείο του Σωματείου συνεργαζόμενος αρμονικά και λειτουργώντας ομαδικά με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και με τον κάθε ένα αστυνομικό ξεχωριστά κατορθώσαμε από κοινού όλοι μαζί, να διατηρήσουμε την Διεύθυνση σε υψηλό επίπεδο αντιμετωπίζοντας το έγκλημα με μεγάλη επιτυχία. 

Φυσικά αυτό κατά βάση οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό της ίδιας την διεύθυνσης το οποίο με επαγγελματισμό φιλότιμο και αυταπάρνηση σημείωσε μεγάλες επιτυχίες κρατώντας τη «σημαία ψηλά».  

Νοιώθω υπερήφανος και ιδιαίτερα τυχερός που με το δικό μου ρόλο συμμετείχα σε αυτή την επιτυχημένη σύνθεση η οποία ακούει στο όνομα «Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας».

protinews.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ