2018-06-18 14:00:30
Φωτογραφία για Το Τατουάζ: Το φινάλε του α' κύκλου θα είναι ανατρεπτικό και καθηλωτικό.
Η Άννα με τον Άλεξ δεν έχουν σκοπό πια να αφήσουν κανέναν να τους χωρίσει ξανά. Μάλιστα, η κοπέλα, με έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, «οδηγεί» τον 'Αλεξ να της κάνει μια νέα πρόταση γάμου. Η ίδια, ακόμη, νοικιάζει μια σχολή χορού στην Αθήνα και σχεδιάζει το μέλλον της με τον αγαπημένο της στην Ελλάδα και το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας. Την ίδια στιγμή ο Τόνυ τα παίζει όλα για όλα, προσπαθώντας να πείσει την Τατιάνα ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με το εμπόριο όπλων, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται. Ωστόσο, με τη συμπεριφορά του καταφέρνει να την πείσει και μαζί μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Mytv, ο επιχειρηματίας αποκαλύπτει στην Άννα ότι παντρεύεται την Τατιάνα αφήνοντας την άφωνη, ενώ εκείνη με τη σειρά της ενημερώνει τον Άλεξ. Τότε, όμως, συνειδητοποιούν πως όταν το μάθει ο Θεοχάρης θα έχουν μεγάλους μπελάδες για όλα όσα του κρύβουν το τελευταίο διάστημα
. Η Μαργκώ, την ίδια στιγμή, με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, προσπαθεί να αλλάξει γνώμη, στον Τόνυ, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Η ίδια, μάλιστα, μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του γιου της και πανικοβάλλεται καθώς σκέφτεται την αντίδραση του «Στρατηγού» όταν το μάθει! Τις επόμενες μέρες ο Τόνυ και Τατιάνα ετοιμάζονται να σαλπάρουν για τη Σκόπελο, αγνοώντας την μπόρα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει. Μαζί τους είναι η Βέρα, αλλά και ο Νικόλας, ενώ ο Τόνυ αλλάζει τον αριθμό του κινητού του για να γλιτώσει από τα τηλεφωνήματα της Μαργκώ. Μάλιστα, ο Νικόλας απενεργοποιεί τα κινητά όλης της παρέας για να απολαύσουν τη στιγμή του γάμου στη Σκόπελο χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Την ίδια μέρα, όμως ένα τηλεφώνημα του «Στρατηγού» στη Μαργκώ τα τινάζει όλα στον αέρα. Στο τελευταίο επεισόδιο του α' κύκλου του «Τατουάζ» οι ζωές των ηρώων παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς ο καθένας απ' αυτούς έχει να αντιμετωπίσει δυνατές προκλήσεις και γεγονότα που θα αλλάξουν για πάντα σχέσεις, εξελίξεις και πορεία ζωής. Η Μαργκώ, ξεκινώντας για μια κρουαζιέρα στα νησιά με τον Θεοχάρη και την Αμαλία, δεν μπορεί να φανταστεί την ανατροπή που θα οδηγήσει στη σύλληψη της. Η άλλοτε ισχυρή γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με όσα έχει κάνει και πλέον πρέπει να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

 Την ίδια στιγμή, ο γάμος της Τατιάνας με τον Τόνυ θα έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένει κανείς και θα αλλάξει τα δεδομένα, ενώ τον δικό τους ρόλο σ' αυτά τα γεγονότα θα παίξουν ο Νικόλας με τη Βέρα. Από την άλλη, η Άννα θα βρεθεί ακόμη μία φορά στο στόχαστρο καθώς θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα της βρόμικης υπόθεσης των όπλων. Ο Άλεξ όμως, πρωταγωνιστεί σε αυτή την ιστορία, καθώς θα πρέπει να προστατεύσει την Άννα και να δώσει μια λύση ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του. Στο φινάλε, οι ιστορίες των ηρώων συναντιούνται και βάζουν άνω τελεία... για κάποιους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και για άλλους στην πιο δραματική κορύφωση ταυτόχρονα σε Λονδίνο, Αθήνα, Σκόπελο, Μετέωρα και Αίγινα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ