2018-06-18 14:43:27
Φωτογραφία για Σοκαριστικές εικόνες! Σκότωσε γυναίκα και πεθερό και αυτοκτόνησε μπροστά στον γιο του [video]
Σοκάρουν οι εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου και του πεθερού του στην αίθουσα αναμονής νοσοκομείου. Αυτοκτόνησε μπροστά στον 6 εβδομάδων γιο του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 60χρονος Samphan άρχισε να ασκεί κριτική στον άνεργο γαμπρό του. Είπε στον 31χρονο Chaiyaporn Thanamsri πως η 26χρονη κόρη του Thanyamas ήταν πολύ καλή για αυτόν.

Τα υποτιμητικά σχόλια πυροδότησαν τον άγριο καβγά των δύο αντρών στο νοσοκομείο όπου είχαν πάει για το check up της 26χρονης σε νοσοκομείο της Ταϊλάνδης.

Η ένταση είχε τραγική κατάληξη, με τον 31χρονο να βγάζει όπλο και να εκτελεί εν ψυχρώ τη γυναίκα και τον πεθερό του. Πυροβόλησε τον πεθερό του δύο φορές στο κεφάλι και τη γυναίκα του στο στήθος, τα χέρι και την πλάτη. Στιγμές αργότερα αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στον 6 εβδομάδων γιο του.

Αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις αδέσποτες σφαίρες. «Έφτασα στο σημείο με άλλους αξιωματικούς. Έγινε στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα και ένα 38άρι όπλο. Δύο άνθρωποι ήταν νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος που μεταφέρθηκε στο χειρουργείο. Συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία και θα εξετάσουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να ανακαλύψουμε τι έγινε» δήλωσε ο συνταγματάρχης Wuttisit Kongsarawat.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ