2012-06-03 12:33:06
Φωτογραφία για Απόπειρα στησίματος αγώνα από τον Μπονούτσι
Ο Αντρέα Μασιέλο με κατάθεσή του επιβεβαίωσε πως ο Λεάντρο Μπονούτσι ήταν πρόθυμος να στήσει αγώνα τη σεζόν 2009-10, σε αντίθεση με έναν άλλο διεθνή ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, τον Σιμόνε Πέπε.

Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία.

Εδώ και λίγες μέρες ο Λεάντρο Μπονούτσι βρισκόταν μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση και Αντρέα Μασιέλο το επιβεβαίωσε.

Ο νυν παίκτης της Αταλάντα ανακρίθηκε από τον Τζιοβάνι Αμπρέσια για ένα παιχνίδι της σεζόν 2009-10 μεταξύ των Μπάρι και Ουντινέζε. Ο ίδιος και οι Μπονούτσι, Σαλβατόρε Μασιέλο και Αλεσάντρο Παρίσι ήταν πρόθυμοι να στήσουν τον αγώνα, αλλά από την πλευρά της Ουντινέζε ο Σιμόνε Πέπε δε δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία.

"Πήγα στο προπονητικό κέντρο να μιλήσω με τους Μπονούτσι, Μπελμόντ, Παρίσι, Σαλβατόρε Μασιέλο και τον πρόεδρο για κάτι. Ο Ντι Τούλιο (σ.σ. Ιταλός επιχειρηματίας) ήταν διατεθειμένος να μας παίξει στο στοίχημα να έρθουμε ισοπαλία. Είπα στον Μποντούσι πως ο Ντι Τούλιο θα μας έδινε κάποια χρήματα. Ήθελε να ποντάρει σε ένα παιχνίδι που θα τελείωνε ισόπαλο και προτιμούσε το δικό μας" δήλωσε και προσέθεσε:


"Το είπα στον Μπονούτσι κι εκείνος μου απάντησε πως ενδιαφερόταν. Στην προπόνηση είχαν καλέσει και τον Πέπε και τον ρώτησαν αν τον ενδιέφερε ή όχι. Αργότερα ήρθε στα αποδυτήρια ο Μπελμόντ και μου είπε πως ο Πέπε δεν ήθελε να εμπλακεί".

Εν τω μεταξύ ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ κάλεσε τις αρχές μέσω τοποθέτησής του στο ANP να ελέγξουν και τους διαιτητές: "Είμαι σίγουρος πως δε θα είχα πάρει αυτές τις δύο κόκκινες στην Ολλανδία. Ίσως θα έπρεπε να ελέγξουν και τους διαιτητές".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντιμπέιτ(;!)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντιμπέιτ(;!)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ