2018-06-18 18:00:37
Φωτογραφία για Ενημέρωση και ψυχαγωγία χωρίς (καλοκαιρινή) ανάσα
Τα κανάλια φέτος δεν θα... πάνε διακοπές! Είναι μία από τις λίγες φορές που οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας δεν θα μας προφέρουν στο καλοκαιρινό μενού επαναλήψεις σειρών, αλλά νέες εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές.

 

Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, λοιπόν, θα αρχίσει στον ΑΝΤ1 μια «χορταστική» ενημερωτική εκπομπή, που θα αντικαταστήσει το «Καλημέρα Ελλάδα». Το μαγκαζίνο θα παρουσιάσουν διαδοχικά τρία δίδυμα: Αρχικά η Στεφανία Μουρελάτου με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, θα ακολουθήσουν ο Νίκος Ρογκάκος με την Μπάγια Αντωνοπούλου και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης με τον Γιώργο Κούρο.

Αμέσως μετά θα μπει στο πρόγραμμα μια ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία θα αντικαταστήσει «Το πρωινό», με παρουσιαστές τους Νίκο Αναδιώτη, Νικολέττα Ράλλη και Τζένη Μελιτά. Ο τίτλος αυτής; «Καλοκαίρι μαζί». Μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, θα αρχίσει στη βραδινή ζώνη το τηλεπαιχνίδι «Το ταίρι ξέρει», με τον Τόνι Σφήνο σε τρελά κέφια. Η παραγωγή θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00, ενώ η νέα τουρκική σειρά «Μια ζωή» θα μεταδίδεται αμέσως μετά.


Στο κανάλι του Φαλήρου η ενημέρωση καλά κρατεί, καθώς και το καλοκαίρι οι ειδήσεις είναι πολλές και κυρίως οικονομικές. Στο πλαίσιο αυτό θα αντικατασταθούν, λόγω αδειών, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος από τους συναδέλφους τους Νίκο Ανδρίτσο και Γιάννη Πιτταρά. Επίσης, στη θέση της Αννας Μπουσδούκου θα δούμε τη Μάιρα Μπάρμπα, όπως συνέβη και το περσινό καλοκαίρι.

Οσον αφορά το δίδυμο Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, λέγεται ότι δεν θα υπάρξει αντικατάστασή του, αλλά θα φεύγουν ένας ένας για διακοπές. Στην απογευματινή ζώνη του Σκάι θα ενταχθεί η τουρκική σαπουνόπερα «Kara sevda», ενώ με το που θα τελειώσει το «Survivor 2», στις 12 Ιουλίου, το κανάλι του Φαλήρου θα ενεργοποιήσει στη βραδινή ζώνη ένα άλλο παιχνίδι, που θα θυμίζει το «Wipe out». Τα ηνία του θα αναλάβει ο πρώην μαχητής του «Survivor» Ορέστης Τσανγκ μαζί με τη συμπαίκτριά του, τη «διάσημη» Λάουρα Νάργες, και τα γυρίσματα θα γίνονται σε παραλία του Σαρωνικού.

Στο κανάλι της Κάντζας με το που θα αποχαιρετήσει το «Happy day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή «Alpha παντού» με τη Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη. Οσο για το Star, θα συνεχίσει με νέα επεισόδια από τις ξένες σειρές «NCIS» και «Law and Order».

Στο epsilon η πρωινή ενημέρωση δεν σταματά το καλοκαίρι, με τον Σπύρο Χαριτάτο να δίνει καθημερινά τον ρυθμό της επικαιρότητας, από τις 7.00 έως τις 10.00. Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα παίρνει, όπως λέγεται, η Μαντώ Γαστεράτου με την εκπομπή «Splash». Τα Σαββατοκύριακα, από τις 7 το πρωί, εκπομπή αναλαμβάνουν η Ανθή Βούλγαρη και η Μαρία Φραγκάκη, και ακολουθούν στις 10.00 η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Δέσποινα Βλεπάκη και ο Δώρος Παναγίδης του «Power of Love», ο οποίος αναλαμβάνει δράση σε έναν διαφορετικό ρόλο. Επίσης, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 14.50 η Αννα Πρέλεβιτς με την εκπομπή «Εξυπνη ζωή» θα δίνει μια ευχάριστη νότα στα καλοκαιρινά μεσημέρια μας.

espressonews.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ