2018-06-18 19:46:33
Φωτογραφία για Δήμος Βερύκιος σε Κώστα Φραγκολιά που ήταν κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια: « Είσαι ανιστόρητος και αμόρφωτος!» [Βίντεο]
Το ζήτημα της Μακεδονίας και των Σκοπίων απασχολεί κάθε μορφή της επικαιρότητας, ώστε να γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Happy Day. Όχι απλά συζήτησης, αλλά αιτία για να λογοφέρουν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δήμος Βερύκιος.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο μεν Φραγκολιάς ήταν αντίθετος με το όνομα, ο δε Βερύκιος υπέρ των ελιγμών της κυβέρνησης.

Δύο χρόνια μετά την περίφημη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες, όπου ο ALPHA δεν είχε πάρει και είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς. Αυτό φαίνεται από τη στάση του διευθυντή του καναλιού, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον πανελίστα του Happy Day.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε τον υπουργό Κοτζιά και τον αποκάλεσε ανιστόρητο, ο Δήμος Βερύκιος ανέβασε γρήγορα τους τόνους και απευθύνθηκε στον Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου που επίσης έθετε ερωτήματα.

«Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε; Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Τι είναι αυτά που λες Κώστα; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό; Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει. Είμαστε στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων και σήμερα έγινε ένα βήμα μπροστά».

Δείτε το βίντεο..

Τα σχόλια δικά σας ..
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ