2018-06-18 20:30:30
Φωτογραφία για Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα
Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 18 ως 24/6/2018;

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθείς σε σκέψεις θα μπεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου, ίσως να μπερδευτείς και να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει καινούργια ανοίγματα, δεν αποκλείεται να κανείς και μια νέα γνωριμία, ωστόσο για να υπάρξει θετική εξέλιξη και για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις και τι σκοπεύεις να αφήσεις πίσω σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσοχή στην εσωτερική πίεση, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα θα είναι εσωτερικό θα αφόρα τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες ενδεχομένως και ενοχές. Σου δίνω τη συμβουλή να αποστασιοποιηθείς ώσπου να ισορροπήσει η σκέψη σου, απέφυγε την συναισθηματική προσκόλληση και την πίεση. Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! 


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί, απέφυγε τις βιασύνες και τα επιφανειακά συμπεράσματα. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ίσως να νιώσεις τελικά πως τα παλιά σε κούρασαν, πολύ πιθανόν να αλλάξεις συναισθηματική πλεύση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και του Ήλιου στον Καρκίνο θετικά και αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα ειπωθούν αλήθειες θα δοθούν εξηγήσεις. Προμηνύεται εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, προσπάθησε να βγεις από τις αμφιβολίες, περιόρισε τάσεις αμφισβήτησης. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στόχο βάζεις να βγεις από τα καθιερωμένα, βασική σου επιθυμία θα είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να αποκοπείς από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, θα πρέπει να καταλάβεις τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, ζύγισε τις καταστάσεις, υπολόγισε τα αρνητικά και τα θετικά που έζησες με το πρώην ταίρι σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσοχή μέσα στην εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση του συναισθηματικά συμπλέγματα. Μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να διαφοροποιήσεις την οπτική σου γωνία, θα είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από τον καχύποπτο και παγιδευμένο τρόπο σκέψης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση του Ήλιου στο ζώδιο σου θα σε παρακινήσει να ανοιχτείς και να φλερτάρεις, θα βγάλεις στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, πολύ καλά θα κάνεις και θα διατηρήσεις τη αισιοδοξία σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα γίνουν κουβέντες γύρω από θέματα μελλοντικής πορείας και δεσμεύσεων. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις και οι σοβαρές υποσχέσεις θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας. 

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην εικόνα και στην προσωπικότητα που δείχνεις, στόχο θα βάλεις να γοητεύσεις. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα ωστόσο καλό θα είναι να την συνδυάσεις και με μια προσιτή στάση. Αν θέλεις να καταφέρει κάποιο άτομο να σου πιάσει την κουβέντα θα πρέπει να δώσεις με τον τρόπο σου το πράσινο φως. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να καταλήξεις ή να δρομολογήσεις, άσε τα γεγονότα να κυλήσουν από μόνα τους.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς και με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα εβδομάδα, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά σε πιο σημείο θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων σου. Για να τερματίσουν τα εμπόδια ή οι εντάσεις που καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, θα πρέπει με τον τρόπο σου να βοηθήσεις να βρεθεί η απαιτούμενη λύση, απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και στη συνέχεια στον Ζυγό, κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να κινηθείς με απελευθερωμένη διάθεση. Αν απογοητευτικές από το παρελθόν σου με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή, σε συμβουλεύω να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια αρχή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, άνοιξε ουσιαστικές συζητήσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ένα ευχάριστο και απρόοπτο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να ανανεώσεις επιθυμίες και στόχους. 

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και στη συνέχεια στον Σκορπιό θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, σύγκρινε τα υπέρ και τα κατά, εξισορρόπησε και αναλόγως πράξε. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, αξιοποίησε με αμεσότητα τα συμβάντα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και του Ήλιου στον Καρκίνο ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ισορροπία και αρμονία θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η δεκτικότητα σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις θερμό το κλίμα. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσπάθησε να ρυθμίσεις τις εσωτερικές σου κυκλοθυμίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στο ζώδιο σου θα φέρουν γεγονότα που θα περιμένουν τις αποφάσεις σου. Είσαι στη χρονική στιγμή που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, το θέμα είναι με ποιο πρόσωπο θα επιλέξεις να προχωρήσεις και τι είδους σχέση αναζητάς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που είσαι σε δεσμό, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε ανάδρομη πορεία και με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη, προσοχή στις αμφιβολίες και στις αμφισβητήσεις, μην αφήσεις τη σκέψη σου να σε παγιδεύσει σε άτοπες φοβίες και σε καχύποπτα σενάρια. Προσπάθησε να απεγκλωβίσεις από τις αρρωστημένες καταστάσεις, ξεκαθάρισε στόχους και αισθήματα. Προσχώρησε σε ουσιαστικές ενέργειες, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά, βασίσου σε αυτά που γίνονται και όχι σε αυτά που υποθέτεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς μη βιαστείς να καταλήξεις και να βγάλεις συμπεράσματα, το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ίσως να σε γοητέψει και να σε εντυπωσιάσει, ωστόσο σιγουρέψου αν αυτό που φαίνεται είναι όντως αυτό που πραγματικά υπάρχει. Κινήσου απελευθερωμένα με αυθορμητισμό και άνεση, όμως μείνε προσγειωμένα στο έδαφος, προετοιμάσου για όλα τα ενδεχόμενα, μην εστιάσεις μονό στα θετικά κλείνοντας συνειδητά τα μάτια σου στα αρνητικά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Οι υποσχέσεις που θα δώσεις στο αγαπημένο σου ταίρι ενδεχομένως να μην γίνουν εύκολα πιστευτές, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη ίσως να ζητηθούν συναισθηματικές εγγυήσεις, ίσως να υπάρξουν αμφιβολίες. Προσπάθησε να λύσεις τους συναισθηματικούς κόμπους, να γεμίσεις τα κενά, και αφού διαπιστωθεί πως οι βλέψεις είναι ίδιες τότε προχώρησε στις προτάσεις σου. Για την ώρα στρώσε το έδαφος και μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα άσε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις που για να έχουν θετική κατάληξη θα πρέπει να είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μη πέσεις στην παγίδα ψευδαισθήσεων, αν δεν αποβάλεις ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις δε θα καταφέρεις να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν καινούργια άτομα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Καρκίνο και την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό σε περίπτωση που βάλεις στόχο τη μελλοντική εξέλιξη και κατοχύρωση καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση και την απαιτητική στάση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να εμφανιστεί στη σκέψη σου άτομο από το παρελθόν σου. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση, ωστόσο οι ονειροπολήσεις σου καλό θα είναι να μην σε οδηγήσουν στο να παραβλέψεις τα δεδομένα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, οτιδήποτε αισθανθείς θα έχει βάθος και ένταση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση του Ήλιου στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, ρομαντισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις πράξεις σου. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαλαρή στάση.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο δεν αποκλείεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως θα είναι όντως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι; Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία οριοθέτησε τη φαντασία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις αυταπάτες. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, σκέψου και πράξε με ορθολογισμό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στο ζώδιο σου μάλλον δε θα σε αφήσει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, προσοχή στις συνειδητές συγκαλύψεις και στις άστοχες εξιδανικεύσεις. Η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να δώσει τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Αν νιώθεις εσωτερικό μπέρδεμα που το ενισχύουν οι αμφιβολίες τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να διαπιστώσεις ζητώντας άμεσα ξεκαθαρίσματα όχι όμως με τρόπο πιεστικό ή απαιτητικό.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ