2018-06-18 22:36:58
Φωτογραφία για Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο Μπαρμπαρούσης
Θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται – Ο δικηγόρος του έκανε λόγο για ατυχείς εκφράσεις

Θα αρνηθεί τις κατηγορίες που το αποδίδονται, την ερχόμενη Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή ο πρώην πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί σε φιλικό του σπίτι στην Πεντέλη και πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Να σημειωθεί ότι Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας καθώς είχε καλέσει από το βήμα της Βουλής τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Για «ατυχείς εκφράσεις» κάνει λόγο ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του πρώην βουλευτή έκανε λόγο για ατυχείς εκφράσεις του εντολέα του οι οποίες, όπως είπε ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μια στιγμή έξαρσης. Ο ίδιος επισήμανε πως η φρασεολογία αυτή του εντολέα του, προφανώς είναι απρόσφορη να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Επίσης, ο δικηγόρος του Κ. Μπαρμπαρούση επισήμανε πως ο εντολέας του έχει ήδη ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Τέλος, όπως ανέφερε πρόθεση του Κ. Μπαρμπαρούση ήταν με τη χρήση αυτών των εκφράσεων να θέσει με εμφατικό τρόπο τους πολιτειακούς παράγοντες προ ευθυνών τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ