2018-06-19 06:30:01
Φωτογραφία για Καταγραφή Ημερολογίου : «Όταν η Ελλάδα συνθηκολόγησε, χωρίς να πολεμήσει» !! Άρθρο του Υποναύαρχου ε.α ΠΝ Κωνσταντίνου Βουλγαράκη
Συμφωνία των Πρεσπών, 17 Ιουνίου 2018 !!

Εκεί πάνω, στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα, όπου ο Ελληνισμός έγραψε χρυσές σελίδες δόξας και μεγαλείου, εκεί που οι πρόγονοι μας, προτίμησαν να αντισταθούν σε Φασίστες και σε Κομμουνιστές και να πεθάνουν, αντί να συνθηκολογήσουν, βρέθηκε μια Ελληνική Κυβέρνηση να υποχωρήσει πανηγυρίζοντας και να συνθηκολογήσει, χωρίς καν να πολεμήσει, απλά και μόνο ….. για να κερδίσει την εύνοια του «Ξένου Διευθυντηρίου» της!!

Την ώρα λοιπόν, που η Κυβέρνηση εισπράττει τη θλίψη και την αγανάκτηση των απανταχού Ελλήνων, υπερηφανεύεται ανερυθρίαστα, για τους πολλούς επαίνους στην πράξης της, που εισέπραξε από τους ξένους πάτρωνες της!!

Δεν είχε έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν είχε έγκριση της Βουλής, δεν είχε έγκριση του Ελληνικού λαού …. είχε όμως έγκριση των ξένων και τις ιστορικές αγκυλώσεις και ιδεολογικές καταβολές του Κόμματος της Αριστεράς που Κυβερνά.


Ήταν μάλιστα, η 1η φορά, επί Κυβερνήσεως «1η φορά Αριστερά», που υπέγραψαν μια Εθνικά βλαπτική και επονείδιστη Συμφωνία και …. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ότι «την υπέγραψαν με πόνο ψυχής και δάκρυα», διότι απλά ….. οι ίδιοι ήταν που την ήθελαν, εδώ και δεκαετίες, για ιδεολογικούς λόγους!!

Ξεπουλάνε μια σοβαρή Εθνική Υπόθεση, με αντίτιμο …. 11 δισ. ευρώ για τη Χώρα και τη στήριξη τους από τους ξένους, για μια επιπλέον τετραετία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι θα εφαρμοστούν … ΟΛΑ τα συμφωνηθέντα!!

Και έτσι, κοντά στις «Γκρίζες Ζώνες» στα ανατολικά μας, δημιουργήσαμε πλέον και «Γκρίζες Ζώνες» στα βόρεια σύνορα μας!! Ανοίξαμε την όρεξη σε πολλούς, σε όλους, να μας κατασπαράξουν!! Το ένα λάθος, φέρνει τ’ άλλο και πάντα καταλήγει στο τετελεσμένο μοιραίο!!

Κοντά στην Ανατολική Θράκη, τη Βόρειο Ήπειρο, τη Μικρά Ασία και τα Κατεχόμενα στη Βόρειο Κύπρο, φτιάξαμε τώρα και μια Βόρεια Μακεδονία, για να ολοκληρώνονται σιγά-σιγά οι διεκδικήσεις ΟΛΩΝ για τον διαμελισμός της Χώρας μας και …. να συμπληρώνεται ο Χάρτης με τις «Χαμένες Πατρίδες» της συρρίκνωσης του Ελληνισμού!!

Στην υπόθεση αυτής της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ …. πέραν της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που την υπογράφει, ΟΛΟΙ έχουν τις ευθύνες τους, τόσο διαχρονικά, όσο και ειδικά στην προκειμένη περίσταση, όπου η υποκρισία, η ατολμία και ο λαϊκισμός ξεχείλισαν και μας αηδίασαν!!

-      «Δεν συμφωνώ με τη Συμφωνία, αλλά έχω εμπιστοσύνη και εξουσιοδοτώ την Κυβέρνηση να την υπογράψει», είπαν οι συγκυβερνήτες ΑΝΕΛ, για να μη χάσουν τις καρέκλες τους!!

-      «Συμφωνώ με τη Συμφωνία, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση να την υπογράψει», είπε το Ποτάμι!!

-      «Δεν συμφωνώ με τίποτα και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν», είπε η Ένωση Κεντρώων!!

-      «Διαφωνώ συμφωνώντας και ψάχνω χώρο στην Εξουσία», είπε το ΠΑΣΟΚ!!

Και ερχόμαστε τώρα στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, την ΝΔ, που προετοιμάζεται (λέει) να κυβερνήσει και που όμως, εξακολουθεί …. να άγεται και να φέρεται, από τα τεχνητά διλλήματα εκβιασμών και την πάλαι ποτέ Σοβιετικού τύπου προπαγάνδα της Κυβέρνησης!!

Τσίμπησε και κατάπιε ολόκληρο το δόλωμα της Κυβέρνησης, με το ονοματολογικό στην υπόθεση των Σκοπίων και έτσι σκόνταψε στον θάμνο και έχασε το δάσος!! Δεν ανέδειξε σωστά, εμφατικά και ξεκάθαρα το θέμα, ότι δηλαδή:

«Το ονοματολογικό είναι απλά η βιτρίνα, ο τίτλος της υπόθεσης και το κερασάκι, σ’ ένα πολύ σοβαρό και γενικότερο θέμα, που οι βαθιές ρίζες του, είναι στον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών και που το οποίο στην πραγματικότητα, ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, από την Εθνική Ταυτότητα τους και την Εθνική Γλώσσα τους, την οποία αποδεχτήκαμε …… να είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ»!!

Δηλαδή, ακόμα και «Δημοκρατία του Βαρδάρη» ή και Κλιφεκουκουρούκου να ονομάζονταν η Χώρα των Σκοπίων, αυτές και μόνο οι δύο παραδοχές (Εθνότητα και Γλώσσα Μακεδονική), είναι «η ικανή και αναγκαία συνθήκη», ώστε αυτοί οι πολίτες (οι Σκοπιανοί) να ονομάζονται διεθνώς πλέον ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ …. και διεθνώς να αναγνωρίζονται πλέον, ως το «Μακεδονικό Έθνος»!!

Αισχρά ιδιοτελή συμφέροντα και ψεύτικα διλλήματα από πλευράς της Κυβέρνησης, ατολμία, υποκρισία και λαϊκισμός από την πλευρά της Αντιπολίτευσης και μια γενικότερη πολιτική ασυνεννοησία, έλλειψη συναίνεσης και ομοψυχίας, έγραψαν ανεξίτηλα …. μια Μαύρη Σελίδα, στην Ελληνική Ιστορία!!

Και το ημερολόγιο μου, έγραφε : «Πρέσπες 17 Ιουνίου 2018»!!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ