2018-06-19 09:21:14
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Μάνα μαζί με την κόρη αφαίρεσαν 6.200 ευρώ από το κατάστημα του συζύγου!
Δικογραφία για υφαίρεση από κοινού σχηματίστηκε σε βάρος μιας 47χρονης αλλοδαπής γυναίκας και της 13χρονης κόρης της, καθώς, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία χθες ο 59χρονος σύζυγός της, η 47χρονη πήγε στο κατάστημά του στο Αγρίνιο με την 13χρονη κόρη τους και του αφαίρεσαν από το ταμείο 6.200 ευρώ! Η σύλληψη μητέρας και κόρης έγινε από την ασφάλεια στις 22.20.

Το περιστατικό αυτό είναι συνέχεια της ενδοοικογενειακής βίας που είχε καταγραφεί το βράδυ του Σαββάτου. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει ο 59χρονος στην αστυνομία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την 47χρονη αλλοδαπή σύζυγό του και από τον 28χρονο γιό τους, όπως επίσης και την 13χρονη κόρη τους! Ο 59χρονος μάλιστα είχε μεταβεί και στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η σύλληψη της γυναίκα και των δύο παιδιών έγινε στις 20.50 της Κυριακής από την ομάδα ΔΙΑΣ και κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα είχαν αφεθεί ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες. Για την περίπτωση αυτή είχε σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος μιας 47χρονης αλλοδαπής και των δύο παιδιών της.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 47χρονη αλλοδαπή και η 13χρονη κόρη της, διότι προχθές το απόγευμα ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας του συζύγου-πατέρα (αντίστοιχα) των δυο γυναικών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.200 ευρώ.

 http://sinidisi.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ